Mi szívja le ennyire az akksit?
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdte el azt csinálni az autó hogy ha 8 óránál tovább áll kiszívja az akksibol az utolsó csepp életet is.. ezért mostanába mindig használat után kiszerelem vagy csak simán lecsatlakoztatom az autóról, de ez sem megoldás mert ezzel sok idő eltelik minden reggel.. mindig lekapcsolok mindent, rádiót kiszedem, 2x is megnézem hogy mindent lekapcsoltam-e, de még így is leszívja valami.. 2 akksit is próbáltam mindkettőnél ugyan ez a probléma van, Szerintetek mi lehet a gond? mi szívhatja le? köszönöm a válaszokat előre is!2013. márc. 31. 11:25
1/7 A kérdező kommentje:
Opel Kadett 1.3-ról van szó!
2013. márc. 31. 11:25
2/7 anonim válasza:
Riasztó van benne? Akkor az az elsőszámú gyanúsított. Egyébként javaslom vidd el egy villamosságis kollégához és méresd ki, mert szinte bármi lehet, találgatással 100% hogy nem fogjuk megmondani.
3/7 A kérdező kommentje:
Egy nem igazán működő riasztó van benne, az előző tulaj szerelte be úgy hogy állítólag azt se tudta mit csinál, a riasztó használhatatlan, és csak a gond van vele, ha kinyitom az ajtót villog az összes index.. erre gyanakodtam én is
2013. márc. 31. 11:36
4/7 anonim válasza:
Akkor 90% hogy az lesz, viszont ezzel is menj el villamosságis kollégához, mert ha otthon kiszeded és nem sikerül az nagy szopóroller lesz. :) Én legalábbis így csinálnám a helyedben.
5/7 anonim válasza:
A kocsi álló helyzetében mérj rá az aksira ampermérővel. Normál esetben 1-2 tizedet mérhetsz csak, ha ennél több akkor gubanc van valahol. Keríts segítséget aki folyamatosan figyeli az ampermérőt, és szépen sorban kezd el kiszedni a biztosítékokat, és amelyik kivételénél leesik az amper, ott kell keresni a ludast. Nézd meg hogy ahhoz a biztosítékhoz milyen fogyasztók tartoznak.
Még annyit hogyha tudod hogy melyik az a biztosíték, akkor ha leállítod a kocsit akkor elég a biztosítékot kivenni, és így nem kell az aksit kiszerelni. És ha belebújsz a biztosítéktáblába, és méritek az ampert akkor arra figyelj hogy az ajtóvilágítás gombja legyen benyomva.
6/7 anonim válasza:
Még annyit hogy alapból 1-2 tized ampert kell mérned, mert a riasztó, autórádió memóriája vesz fel áramot, de ha 1 ampernél többet mérsz az már valamilyen hibára utal.
7/7 anonim válasza:
Még egy dolog. Úgy mérjétek az aksit, hogy ha fel van nyitva a motorháztető, akkor ott van a riasztónak egy gombja amit a motorháztető kapcsol ki-be. Mérés közben az a gomb legyen benyomva mintha le lenne csukva a motorháztető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!