Szeretnék vásárolni egy BMW E38-ast külföldön, lenne pár kérdésem. (? )
Az autót Németországban akarom megvenni. Az USA-béli verzió nekem sokkal jobban tetszik, mint az európai, de ilyenből csak egyet találtam, azt is széthajtva. Na, szóval az amerikai verzióhoz való alkatrészeket megrendelném, és felszerelném az autóra, utána jönne a fényezés, felújítás, stb.
1. kérdés: Ugye amerikában kisméretű rendszámot használnak. A rendszám igénylésénél nem fognak belekötni, hogy ennek az autónak európai verziója is van? Vagy kell valami indoklás, esetleg fénykép az autóról, hogy erre nem jó a rendes plakett?
2. P-rendszám csak a "szokásos" méretben van? Esetleg ilyen kis rendszámhelyes verziót nem lehet belőle igényelni?
3. A külföldi okmányokat csatolni kell az új forgalmi igényléséhez? És ha esetleg ott kéken vettem meg, de itt már feketeként akarom forgalomba helyezni, abból lehet valami probléma?
Egyelőre ennyi, de szerintem még lesz kérdésem.
Ezer köszönet minden válaszolónak!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!