Benzines Ladából lehet diesel-eset csinálni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 12:51
1/3 anonim válasza:
Városkámban van egy lada amelyikben golf diesel blokk van. Csak szerintem többe kerül az egész hercehurca mint a lada és a golf ára egyben.
2/3 anonim válasza:
Lehet csak baromi drága beletenni dízelmotort, meglehet oldani házilag ha ért hozzá az ember és van segítsége de a papírozás már egy vagyon, és nem éri meg a dízel csak hosszú távra én szerintem. És lehet jobban járnál ahogyan az előttem szóló is írta, és jobban járnál egy dízeles komplett autóval, azzal nincs ennyi macera.
3/3 anonim válasza:
Lehet. Motorcserével. Bár ha csak annyi a célod, hogy legyen egy autód, ami kevesebbet fogyaszt, mint a Lada, akkor nem éri meg belevágni, gazdaságosabb lecserélni valami dízelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!