Mi a vélemény a Fiat Punto-ról?
Szia.
Nekem egy hasonló volt az első autóm, 1998as ponto 55 sx
Hozzáteszem még most is megvan csak édesapám használja.
2004ben vettük azaz öt éve van nálunk.Minden nap van használva, mert apu ezzel jár melozni, szóval nem a garázsban áll.Elmondhatom róla, hogy a kötelező olaj és szűrőcseréken kívül csak teleszkópot cseréltettem benne, illetve a vezérműszíj védőburkolat ment tönkre magától elrepedt, ezt kellett kicserélni.
Nagyon megbízható sosem hagyott cserben, jó a fogyasztása,és ha mégis javítani kell akkor azt lehet mondani hogy egy közepes árkategóriában mozognak az alkatrészek hozzá.
Én teljes biztonséggal ajánlom.
Üdv.
Te ez egy nagyon jól eltalált autó, különösen a régi 55 lovas 1.1-es motorral, ami elnyűhetetlen, korrózióra egyáltalán nem hajlamos és nagyon jól kihasználható optimális ár/értékű autó, ha jól utánajársz és kitartó vagy akkor még jobb darabot is ki lehjet fogni.
Na most kisebb vacakolások lehetnek vele, de van hozzá minden bagóért ez nem túlárazott német retek. Ami meg hazavágódik benne az is általánan bosch, szóval az se olasz hiba. jahh és a 20 éves golfomban is leginkább az olyasz cuccokkal volt a legkevesebb bajom, ellenben a francia részek sorra beszartak. meg úgy az egész nem ér sz*rt se.
A szokott baromságot meg felejtsd el h olcsó kisautóból német meg a társai, hülye süketelés, max japánok közt nézz szét, de ott a kopó cuccok is pofátlan árban vannak, nem magyar buxára tervezve. Én bevállalnán a kisfityót!
Köszi mindenkinek. Igazából, nemtom, hogy hogy lesz majd pénzem javítgatni az autót. Nekem nagyon tetszik maga az autó, kivülről , belülről. Nem olyan kopogós, sötét, mint a corsa
köszi a válaszokat. mindenkinek.
felejtsd el, olaszt, franciát soha ha jót akarsz magadnak! Nem rosszból, tapasztalat, aki dícséri, az nem tudja milyen az, mikor nincs gond egy autóval.
autószerelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!