Ti engeditek a gyereketeknek hogy motorozzon?
attól függ hány éves a gyerek!
én 11.5 éves korom óta motorozok, simson blokkos romet ponyval, még most is azzal motorozok... 14 éves vagyok most, de simsonnal is szoktam motorozni, hát nekem engedik
Persze, mivel én magam is motorozok. De csak fokozatosan engedném persze, ahogy előttem írták.
Téged féltenek, vagy Ön a szülő?
Én kb 14 környékén kezdtem egy jawa babettával.Majd robogóval csak jogsi után mentem.
Most nagyobb motorkával mászkálok ,az ősök még ilyenkor is hajlamosak a féltésre de már azért belenyugodtak :)
Itt tényleg az a lényeg hogy fokozatosan kell ezt is elkezdeni,mert láttam olyat is hogy anyuci apuci megveszi a kis nyikhaj gyereknek a jogsit meg a nagy sportmotort is,gondolom nem kell ecsetelnem hogy ők szoktak elöbb elszállni a kanyarokban.
Szerintem mindenképpen jobb gyerekként kezdeni motorozni.
Ahogy írták felettem, ha elkezd egy babettával, majd simsonnal es végigjárta a ranglétrát, az a legjobb. Felnőttek erre nem lesz türelme.
Saját tapasztalatból mondom, en egy simsonon motoroztam nyolcadikos korom aztán 30 ig semmi, és most egy nagymotorra ugrottam rá ami tudom higy nagyon nem jó.
Kérdezd meg Talmát, ő mikor kezdte?
De hogy a kérdésdre válaszoljak, feltétlenül. Nem vezet jóra ugyanis, ha egy haverjától kölcsönkért motorral (mert lesz ilyen, ha neki nincs, hidd el) tapasztalatlanságából kifolyólag elszáll egy kanyarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!