Csak én nem látok Seat típusú kocsikat az utakon?
Figyelt kérdés
Régen sokkal több volt most meg alig...2013. márc. 24. 17:22
1/13 anonim válasza:
A környékünkön minden 4. Seat. leehet amikor te mész akkor éppen kevesebben járnak vele abba a pillanatban. De van bőven Seat az utakon.
2/13 anonim válasza:
Lehet benne valami ...eléggé felhigúlt a típusok gyakorisága ..
3/13 anonim válasza:
Nekünk Seat van.. van még azért sok belőlük az utakon, de én amit sűrűn látok, az a Ford és az Audi.
4/13 anonim válasza:
Én meg nem sok Roma tanuló vezetőt látok.
5/13 anonim válasza:
Amióta olyan "idióta" kinézetű autókat gyárt a Seat, azóta valóban jóval kevesebb van mint régen. Sokkal kevesebb embernek tetszenek. A korábbi Toledo és Ibiza, a 90-es években nagy siker volt, de manapság rettentő rondák lettek a Seatok, egyetlen típus sincs, amiért pénzt adnék. És ezzel nem csak én vagyok így, valóban kevesebb van belőlük...
6/13 anonim válasza:
Szerintem az Altea XL valamennyire szép /ilyen van nekünk/
De a régebbiek tetszetősebbek voltak, ebben az is közrejátszhat, hogy azóta már a németeké a Seat, és más formát alkalmaznak.
7/13 anonim válasza:
Az új seatok úgy néznek ki mint a régi Alfa Romeok:D csak más lámpával és hűtőráccsal
8/13 anonim válasza:
Mostanában elég nehéz időket él a Seat. Nem sokan veszik.
9/13 anonim válasza:
Ez változó volt olyan hogy 1nap láttam 10-et a városba (Pécs) ebből 4 Altea valamikor számolom mivel Seat fanatikus vagyok nekem is van egy Altea FR meg egy Ibiza .
10/13 anonim válasza:
Most elvileg megy a Seatnak a szekér megjelent az új Leon Toledo lesz terepjáró is Leon kombi leon sportcupe -ba voltak de kezdenek hasznot termelni. Aki szerint nem szép :))) Nézzen már meg egy Leont hogy néz ki gyönyörű akinek nem tetszik annak a Renault Scenicet ajánlom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!