Köszönöm szépen ezt a nagyon hasznos választ!Ha nem tudsz normálisan válaszolni a kérdésemre,miért írsz?
Nem a véleményekre vagyok kíváncsi!
Menny el egy festőhöz és ó megmondja neked!
Biztos, h nem olcsó!
Photoshop! [link]
Ez az eredeti.
Viszont ez ugyan olyan króm hatású,csak a szín más.Egyébként én is krómra vagy candy-re tippeltem.
Köszi a válaszokat!
Nem eredeti, hanem photoshop mind. Vagyis nem biztos, mert egyikunk sem latta a BMWt eloben.
En mar lattam egy krom mercit kulfodon, le is esett az allam olyan brutal latvany, de az matrica volt. Sot, szerintem mindegyik ilyen krom megoldas matrica.
Nekem GTRrol vannak ilyen fotoim, rozsaszin, ezust, kek stb, mind ugyanaz a foto csak photoshoppal kromositott :)
Aki szerint csal levonó lehet:
Azt nem tudom, de láttam ilyen króm-festett cuccot ami színes volt(mondjuk nem autó volt, de krómfestett)
Azt se tudom hogy pontosan ez hogy működik, vízzel permetezik és locsolják folyamatosan és így fújják rá a cuccot, amihez gondolom színezőanyagot is lehet keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!