Ez kérdésem inkább az idősebb korosztályhoz szólna, régen a Simsonokon-Mz-ken milyen, tuningokat csináltak?
itt gondolok az optikai tuningra,és egyebekre!
és h pontosan azokat hogy csinálták meg!?
Szerintem az Mz-ket nem nagyon tunningolták,egyrészt azért mert a német mérnökök így is jól kihegyezték őket,mástrészt egy tunningmentes 250 ETZ-zém van és annyira jól megy hogy húúú :) Szerintem nem nagyon van szükség tunningolni,meg ha igen akkor viszont az már veszélyes mert mondjuk az ETZ-nél könnyű az eleje és a váza sem a legjobb illetve jó csak nem tunningra csinálták meg.
Amilyen tunningokat csinálhattak rá régen.
300-as hengert feltették,kuplungot kikönnyítették,max még a karbival meg a kipufogóval szórakozhattak.
Mostanság már jóval könnyebb mert lehet rá visszacsapó membránt faragni,esetleg több felömlőt belefaragni a hengerbe,nagyon jól tudnak honolni vagy mi a fenét...
Manapság egész jól ki lehet őket hegyezni,de akkor szerintem az élettartamuk sem lesz az eredeti.
Én nem nagyon találkoztam olyan régi járgánnyal amit agyon piszkáltak volna az őseink :) Meg nem sokan tunningolják,mert bőven elég fel furatni és kész,úgy jó ahogy van,.
Egyszer érdemes kinézni FMBK futamra meg Mz kupára is.
Üdv!
Ami az 1. felsorolásából kimaradt: legalább 10 cm-rel megnyújtott első telók, vagy a Kesjár féle spoiler!
:D
köszi válaszaitokat :)
és ez a kép is tetszik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!