Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Egyesült Államokban nagy...

Az Egyesült Államokban nagy számnak számít egy BMW, Mercedes?

Figyelt kérdés

Itt is az, tudom, nem átlag autó itt se, de a filmekben már sokat látok Európai autókat. A gazdagabb embereknek.

Ott nagyobb szám egy ilyen autó, mint egy Corvette?

2013. márc. 23. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Bizony, épp fordítva, mint nálunk, ott az európai autók számítanak nagy számnak, itt meg az amerikaiak.
2013. márc. 23. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont ahogyan az előző írta!
2013. márc. 23. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem itt is az európai autók számítanak jónak. Az amerikaiak max csak különlegesebbek. De tényleg az van, hogy nálunk azért viszonylag átlagabb egy BMW vagy egy Merci, ott meg olyasmi, mint nálunk egy Ferrari vagy egy Lambo.
2013. márc. 23. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekik nem a BMW számít jónak, inkább a Kedilek meg a bújik.

Persze ha valaki 30 évet él Magyarországon, akkor neki kint az európaiak fognak tetszeni, de nagyszám és furcs lesz a sok amerikai.

Jó most olyanok, hogy koenigsegg meg a bugatti, azok mindenhol nagy számok.

Az viszont biztos, hogy kint nincsenek úgy oda az európaiakért.

2013. márc. 23. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Opelt meg ne is keressél csak Biuckot, vagy Vauxhallt.
2013. márc. 23. 21:31
 6/7 4165 ***** válasza:
Az amerikai autók abban különlegesek az európaiakhoz képest, hogy nagyok. Nemrég ültem egy Chrysler 300 valamiben(ami a Bentleykre hasonlít) , de volt már máshoz is szerencsém. A beltér, mint egy 90-es évek beli japánban. Kicsit igénytelennek hat. A 2.7-es benzinmotor úgy húzott benne, mint egy 1.3-as Swift. De ott másak az igények. Autópályán max. 110. Utazásnál fontosabb a nagy kémyelem. Ez mondjuk, jó, de a Volgákban is megvolt ez. :) Szerintem összeségében jobbak az európai autók. Az amerikaiak nagyok és kényelmesek, de nem szépek.
2013. márc. 24. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy van úgy van :D Az amerikai autókban semmi csicsa nincs a belső térben tiszta letisztult, de azért nekem jobban tetszik az Új Audi A3 belseje :D
2013. márc. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!