Milyen riasztót érdemes rakatni a kocsiba?
na, már kaptál tippeket. én évek óta hangtalan, mobilriasztót használok. ha lopják, hívja a mobilomat, én meg vagy a közelben vagyok,és odaszaladok, vagy hívom a yardot.
az előző autóimba magam tettem tuti lopásgátlót, ami gondolkodóba ejtette volna a tolvajt...de a hangos riasztásnak semmi értelme.
...ha járó motorral intézek valamit, akkor ott ül az anyósom...az pont elég riasztó.hallanád amikor rikácsol..
Nem rég olvastam egy cikket.
A házi megoldások a legjobbak a tolvajok ellen.Ezt autótolvaj vallotta.Volt hogy nem kis értékű autót kellett otthagyni,mert nem tudták elindítani.Max pár percet szarakodnak egy kocsival.
Minden gyári cuccot kinyitnak, elindítanak, mivel megszerzik a szervíz cd-ket.
A pajzs elvileg garanciát vállal,de gondolom ők is séma alapján szerelnek.
a gyári immo LÓS-ZART sem ér, csakig a ladatolvaj kormosok ellen. Az utólagosra nem lehet rákészülni, a váltózár jó lehet de azt is lehet hatástalanítani, vagy max kuplungot picit leégetve elgurul. a gyári védelem NEM ÉR semmit. Pont.
Én is riasztó nélkül voltam. fel is törték... szerencsére amatőr volt, kötözgetni akart, autó megmaradt, cserébe csinált nekem 150 ezres kárt... ha a riasztó megszólal megúszom egy új zárral...
a totál friss autókat is el tufják kötni sérülés nélkül ha akarják. hozzáférnek a csatihoz, laptop rá, 2perc és indul az autó....
ma 09:03
Na végre valaki jól látja a dolgot,én néztem a lopási listákat és én pl most vásárolok egy renault ot és a renaultok a 4. a másik listán meg a 2. helyen állnak lopásban,ezért gondolkodtam hogy a pajzs teknológián mert azért ott levédik a motorháztetőt is nem olcsó de hatásos az előttem szólóknak meg annyit hogy egy tolvajal csináltak riportot és egy jó tolvajnak semmit nem jelent se a gyári biztonsági rendszer se a váltózár se semmi ehhez hasonló pár pillanat alatt ki iktatják.
:) a riasztódat még hamarabb ...
Azért az a laptopis rendszer nem olyan könnyen megy ahogy gondolod ,ill ahogy hallottad !
csak saját konstrukciós lopásgátló az igazi. nem találják, otthagyják.
a gyári, mindenki által megismerhető riasztó nem ér ..őőő...sokat..
barkácsolj, olvass utána, és meglátod jobban alszol.
tegnap 18:02
Te nem értetted amit írtam én a pajzs teknológiára gondoltam amit reklámoznak a tv ben hogy motortér védelem meg minden hogy lophatatlan lesz az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!