Nyári gumik közül melyik a jobb és miért? Goodyear, Michelin, Vredestein?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 14:25
1/3 anonim válasza:
rossz kérdés,
mert az általad fölsorolt 3 márkának is van még vagy 30 mérete,variációja,személyre meg kisteherre,stb,stb
így kb 200 gumira kérdeztél rá,
2/3 anonim válasza:
Ha a méreteket tudod és csak a márka a kérdés akkor szerintem a 3 közül akármelyik lehet mert mindegyik felső kategóriás gumiabroncs. Mi most a télen vettünk négy évszakos gumikat a kocsira, csak nem emlékszem hogy Goodyear vagy Michelin, de nagyon jók.
3/3 anonim válasza:
Ja-ja, csak ismételni tudom az előttem szólót, mindegyik tök jó gumi. Két éve vettem Vredestein gumikat, abszolút meg vagyok elégedve velük. Előtte Michelin volt többször is, azok is nagyon jók voltak 3 éves korukig (kábé 75e km), onnantól határozott romlás, habár szerintem még akkor is jobban voltak, mint sok "budget" kategóriájú gumi újonnan. Jó még a Pirelli és a Continental is, szinte csak azon múlik, épp melyiket tudod a legjobb áron megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!