Roland14 kérdése:
Cross kérdés, milyent? (lent)
Figyelt kérdés
Nos, milyen crosst vegyek úgy, hogy max 230eFT-ból kijöjjön, 170cm-es magasságommal leérjen a lábam BIZTONSÁGOSAN.14 éves vagyok.
Lehetőleg márkát, típust és évjáratot is írjatok.
2013. márc. 20. 19:07
1/13 Zsoldos Marcell válasza:
Helló! Én is 14 éves vagyok, robogón kezdtem, de most egy Honda mtx 50 - em van, igaz kicsit régebbi darab, de megbízható és márkás is. 177 cm vagyok nekem leér róla a lábam, de ha 230.000 forintot rá akarsz áldozni akkor mond az eladónak, hogy mérje le az ülésig a magasságot te meg mérd le a lábadat. Ha kicsit nagyobb az nem baj kicsit megdöntöd a motort.
2/13 A kérdező kommentje:
Erre énis gondoltam, de köszi! :)
2013. márc. 20. 19:54
3/13 petizacc válasza:
Hát 170 centisen nem igen fog leérni teljesen a lábad, de meg lehet velük állni így is.
Derbi Senda, Yamaha DT, Aprilia RX. Ezek jó Endurok.
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem hegyre kell, sima cross. Úton nem mennék vele, mert nincs jogsim.
2013. márc. 20. 21:07
5/13 anonim válasza:
230ezerből nem mernék cross gépet venni. ennyiért max kawasaki kx 80, vagy valami lepusztult yamaha yz 125 hozható ki. egy cross motor üzemórás gép, vagyis üzemórákban vannak meghatározva a szerviz intervallumok, igen csak költséges mulatság. Ha csak szüleid nem támogatják a motorozásodat gyakorlatilag korlátlanul pénzzel, akkor a a cross motort felejtsd el, és válassz egy 50-80-125ccm endurot. Azt írtad "hegyre kell" ...hegyre enduroval megyünk, nem cross motorral...a cross motor gyakorlatilag sport célokat szolgál, inkább pályára való, mint "terepre". azt írod nem mész úton, mert nincs jogsid...A "hegyig" hogy viszed a motort? Nem úton jutsz el oda? Ha jogsi nélkül megfognak az a szüleidnek olyan 100-130ezer forintjába fog kerülni. Na de visszatérve a válaszra, ha csak egyedileg nem alakítjátok a testmagasságodhoz a motort, semmilyen cross gépről sem fog leérni a lábad. Még valamit fontolj meg, megy cross motor 100-110 kg (és ez még csak egy 125ös yamaha yz), felfogod tudni emelni a földről ha eldől vagy elesel. Plusz kérdezed meg magadtól vagy e olyan erőben, fizikai kondícióban 14 évesen, hogy megtarts egy 40 lóerős 110kg motort.
6/13 anonim válasza:
Ennyiért már vehetsz egy normális 85-ös krosszt.Pont a te korosztályodnak találták ki, kicsivel kisebb is mint a nagyobb testvérei.Pl.Suzuki RM85,Honda CR85,Kawasaki KX 85
7/13 A kérdező kommentje:
Tolnám a hegyig. Az enduro-k egy kalap szart nemérnek. Köszi az utolsó kommentelőnek!
2013. márc. 21. 07:09
8/13 anonim válasza:
50cm3 felett a motor tolásához jogosítvány és bukósisak kötelező! Nem vicc!
9/13 anonim válasza:
ha lenne bármi fogalmad a motorozásról, vagy egyáltalán a motzorokról és ültél volna már életedben enduron, nem írtad volna, hogy rakás sz*rt sem érnek. de semmi para, nem vitatkozok olyannal, akinek fogalma sincs a témáról.pont.
10/13 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, hogy ha, motort közúton, bukósisakkal a felyemen tolom, úgy, hogy nem jár a motor, azért nem büntethetnek meg. Am, Nemtudok kiadni 400eFT-ot egy 2007-es mociért....
2013. márc. 21. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!