Ti vennetek uj autot ha lenne ra lehetosegetek? Vagy inkabb egy hasznaltat
az ujat ugy ertem hogy a szalonbol
vagy inkabb egy hasznalt luxusabb autot vennetek annyi penzert
kb 12 milliobol
Egyáltalán nincs igazad, nagyon is számít hogy miután kigurult a kocsi sokat veszít az értékéből. Mi pl vettünk anno 3 millióért egy másfél éves Ford Focust 7500 km volt benne úgy hogy majdnem fél évet állt a kereskedőnél. Na most mi megnéztük újonnan min 4.5 millió Ft lett volna egy ilyen autó alapfelszereltséggel, itt szerinted megérte a tulajnak megvenni zsír újan majd eladni pár ezer km után 1.5 millióval kevesebbért ? De találtunk Renault megane-t is 200 km volt benne, 1.2 millió forinttal kevesebbért árulták az új áránál.
Ha lenne pár száz millióm biztosan vennék új autót mert nem számítana annyira a pénz, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő így jelenleg csak használt autókban gondolkodom mert ki lehet fogni nagyon jó autókat (mint ahogy írtam is) csak idő és türelem kell hozzá nameg sok keresgélés.
Te kevered a vevő és az eladó érdekeit.
Attól, hogy új autót vesz és haza megy vele mért érne kevesebbet az autó? Értelmes ember nem 1-2 évre vesz kocsit, aki igen annak meg nem számít a pénz. De feltételezem, hogy a kérdező azért akar venni ennyi pénzért autót, hogy jó pár évig használni tudja.
Igaz, nem egyértelmű, hogy a kérdező mit ért a luxusabb autó alatt mert nem mindegy, hogy 4-5 éves Porsche vagy 10-11 éves Aston Martin.
en autot 8-12 evre tervezek,
luxusabb auto alatt egy a6ra gondoltam
a passat tul nagy es a CC hiavalkodo, es a passat egy erosebb motorral es egy par extraval 12 millio korul van mig a fullos 17
tehat 12 kapok egy fullos uj skodat, passat szinten, igaz egy kategoriaval nagyobb a passat, de a skoda a kategoriaja legnagyobb autoja helykinalatban, es minosegben is, es szerintem mivel az uj MOB platformra epul meg a technika is jobb
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!