Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennetek uj autot ha lenne...

Ti vennetek uj autot ha lenne ra lehetosegetek? Vagy inkabb egy hasznaltat

Figyelt kérdés

az ujat ugy ertem hogy a szalonbol

vagy inkabb egy hasznalt luxusabb autot vennetek annyi penzert

kb 12 milliobol

2013. márc. 18. 17:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is újat vennék, még akár az összeg feléből is.
2013. márc. 18. 18:25
 12/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs igazad, nagyon is számít hogy miután kigurult a kocsi sokat veszít az értékéből. Mi pl vettünk anno 3 millióért egy másfél éves Ford Focust 7500 km volt benne úgy hogy majdnem fél évet állt a kereskedőnél. Na most mi megnéztük újonnan min 4.5 millió Ft lett volna egy ilyen autó alapfelszereltséggel, itt szerinted megérte a tulajnak megvenni zsír újan majd eladni pár ezer km után 1.5 millióval kevesebbért ? De találtunk Renault megane-t is 200 km volt benne, 1.2 millió forinttal kevesebbért árulták az új áránál.

Ha lenne pár száz millióm biztosan vennék új autót mert nem számítana annyira a pénz, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő így jelenleg csak használt autókban gondolkodom mert ki lehet fogni nagyon jó autókat (mint ahogy írtam is) csak idő és türelem kell hozzá nameg sok keresgélés.

2013. márc. 18. 18:31
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Én tuti nem vennék új autót... Inkább egy használt autót, olyat ami 15 év múlva is autó lesz. Hiába veszed meg az új suzukit, 10 évesen kuka... De nézz meg egy Volkswagen Golf 1-et példának. Még 30 évesen is autók és mennek. Én 12 millából egy Passat CC-t vennék az tuti :) Vagy használtan Audi A6 vagy A8. Ha nem számítana a pénz. De mind ez csak álom. Így maradok a jó öreg Ventoknál és Golfoknál :)
2013. márc. 18. 18:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Te kevered a vevő és az eladó érdekeit.

Attól, hogy új autót vesz és haza megy vele mért érne kevesebbet az autó? Értelmes ember nem 1-2 évre vesz kocsit, aki igen annak meg nem számít a pénz. De feltételezem, hogy a kérdező azért akar venni ennyi pénzért autót, hogy jó pár évig használni tudja.

Igaz, nem egyértelmű, hogy a kérdező mit ért a luxusabb autó alatt mert nem mindegy, hogy 4-5 éves Porsche vagy 10-11 éves Aston Martin.

2013. márc. 18. 18:50
 15/24 A kérdező kommentje:

en autot 8-12 evre tervezek,

luxusabb auto alatt egy a6ra gondoltam

a passat tul nagy es a CC hiavalkodo, es a passat egy erosebb motorral es egy par extraval 12 millio korul van mig a fullos 17

tehat 12 kapok egy fullos uj skodat, passat szinten, igaz egy kategoriaval nagyobb a passat, de a skoda a kategoriaja legnagyobb autoja helykinalatban, es minosegben is, es szerintem mivel az uj MOB platformra epul meg a technika is jobb

szerintetek?

2013. márc. 18. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Te tévedésbe vagy az Octavia meg a Passat sose lesz újonnan 12-17 millió:D A legfullosabb octavia is 6 millió újonnan a Passat meg 9 millió.
2013. márc. 18. 19:36
 17/24 A kérdező kommentje:
nezd meg konfiguratorba, mert te vagy tevedesbe hogy mennyibe kerul a legfullosabb es mennyi az alap, nem mindegy hogy 100 lovas vagy 150 es az sem hogy kezivaltos vagy dsg
2013. márc. 18. 19:53
 18/24 anonim ***** válasza:
2013. márc. 18. 19:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Kérdező a passat és az a6 audi az egy méretű kocsi
2013. márc. 18. 20:00
 20/24 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy egy meret, de inkabb vennek egy akkor egy a6 mint egy passatott meg ha az a6 regebbi is, de nincs szuksegem akkora meretu autora a skoda is megtenne
2013. márc. 18. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!