Mi a véleményetek jogsi nélküli motorozásról? 15/F
Elöbb kezdjed el egy babettával,vagy egy simsonnal.
A babetta azért jó mert ha meghal akkor útközben haza tudsz vele tekerni.
Anno nem tagadom babettával kezdtem jogsi nélkül.Kb annyi lehettem mint Te.Szerintem ülj le a szülőkkel és beszélges velük,kérdezd meg őket hogy mit csinálj azért hogy legyen egy motorod.Nos a szüleid biztos jobban örülnének ha legalább a jogsit leraknád,vennél egy normális bukót esetleg felszerelést.
Amúgy földúton is simán elkap a rendőr és az utána nem lessz olcsó mulatság se neked sema szüleidnek.Elsőre azáért mert anyudék jó vaskos pénzbírságra számíthatnak,másrészt téged is eltilthatnak évekre a jogsi megszerzésétől.Szóval érdemes valamit letenni és akkro normálisan közlekedhetnél.Földutakon amúgy lég hamar tönkre mennek a gépek,szóval oda egyiket sem érdemes használni ha csak nem ktm-ről van szó,de gondolom nincs pénzed ktm-re.
Pénzt tudsz szerezni:gyűjts vasat,fémeket amit letudsz adni a fémtelepeken,vállalj diákmunkát,vagy egy kettő játékodat add el valami netes oldalon.
Üdv!
Nem változtatták meg a Segédmotor kategória M kategória volt ami megszünt helyette AM Nemzetközi kategória van 14 éves kortól megszerezhető!
Külföldön 16 éves kor után vezethető! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!