Kukucs22 kérdése:
Szerintetek melyik jobb motor? Derbi Senda 70/80cc vagy Malaguti XSM 70/80cc vagy Husqvarna 125cc?
Figyelt kérdés
Az évjárat lényegtelen,max 300.000ft.Segítsetek lécci.Minden vélemény érdekel,persze csak supermoto jöhet számításba!Esetleg ha valaki tud jobbat max 125ccm köbig akkor írja le.2013. márc. 16. 19:48
1/3 A kérdező kommentje:
*Husqvarna SM 125cc
2013. márc. 16. 19:54
2/3 petizacc válasza:
Személy szerint nekem a Husqvarna-ról a motorfűrész jut először eszembe és nem a motor. (Bár lehet, hogy jó nem, ismerem a típust.)
A derbinek és a malagutinak meg ugyan az a blokkja, szóval gyakorlatilag mindegy.
3/3 Tolmaten válasza:
A Husqvarna az egyik legismertebb terepmotorgyártó cég! A derbinek meg derbi blokkja van, még a malagutinak minarelli am 6. Ne keverjünk itt semmit... Nekem Husqvarnám van (80ccm am6) havernak derbije de a derbinek rosszabbak a menetteljesítményei, kényelmetlen az ülése a kategóriájában egyik legrosszabb. Ha 125öst akarsz 50esként vezetni, tegyél le róla! Azokközül amiket "legálisan" vezethetsz én az am6ot ajánlom, alkatrész mindenhol van bár a derbi is kimegy a világból ha mindent megadsz neki és ahhoz is van dögivel alkatrész. Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!