VW bogár! Van aki szerint ez az autó szép?
Jópofa kisautó a régi.. Az új nagyon nem tetszik nekem.
Viszont a régebbi jól is kinézhet, ha igényesen át van dolgozva minimális szinten.
A régiekbe szerelmes vagyok :) Mindenképpen szeretnék venni és felújítani egyet.
Ezen kívül a legújabb se rossz, főleg a barna színben.
Az ez előtti viszont nem sikerült túl jól szerintem.
Ehhez is megszállottság kell ....
Van aki "bogaras" ...és van aki nem ...
Az új hmm nekem nem gyere be :)
Karórát hordok. Nem divatból, hanem praktikus okokból. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb rápillantani a karomra, ha kíváncsi vagyok mennyi az idő, mint előbányászni a mobilt, felkapcsolni a kijelzőt, utána meg elrakni.
A réginek mitől olyan hangos a motorja? Mert hátul van a motor és rövid a kipufogó?
A régi Bogárnak nem hangos a motorja. Viszont jellegzetes a hangszíne.
Ez egyrészt a bokszer építésmód miatt van: ez a hengerelrendezés jellegzetes hangot ad az autónak, a Subaruk és a Porsche 911-esek orgánuma is ennek köszönhető. Másrészt a léghűtés miatt is különleges a hang: a léghűtéses motorban nagyobbak az illesztési hézagok, ezért másfélék a mechanikus zajok és a vízköpeny nem tompítja őket, több minden hallatszik a motorból. Sőt, néha a ventillátor sivítása is belejátszik a hangba. A kipufogó nem annyira lényeges, mert a tompítás mértéke elsősorban nem a csőhossztól, hanem a hangtompítók térfogatától függ.
A régire nem azt mondanám hogy szép, hanem stílusos kis autó. Nagyon jópofa autó és nagyon szép hangja van a boxer motornak köszönhetően. Az új viszont egy ocsmány műanyag gombóc, a régi klasszikus Bogár szembeköpése.
De ilyen a Mini is. A réginek volt stílusa, a mostani meg hogy néz ki... Még amik az Olasz meló című filmben futottak, arra még azt mondom oké, tök jól néz ki, még látszódik hogy modern módon de akar hasonlítani a régire. De ez a legújabb egy ocsmány fos szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!