Simson felújítás mit, hogyan?
nekiálltam felújítani S51-es Simsonomat
A motor 3 sebességes, de vettem hozzá egy 4 sebességes váltót (gyári). Viszont vonóéket nem küldtek hozzá, és nem tudom, hogy a 3 sebességes váltó vonóéke jó-e a 4 sebességes váltóhoz.
Továbbá rendeltem egy új kipufogót-német minőség, gyárival megegyező belső felépítés:konfúzor, stb- viszont amit vettem hengert az 60cm3-es, ami még kicsit meg van piszkálva minituning szerint. Egyébként a henger és a dugattyú is almot (simsonbolton kapható szettet vásároltam meg és egy barátom segítségével elkészítettük rá a minituningot. Ennek függvényében a kipufogón mit kell módosítani? Elég ha egy kicsit megvágom a könyököt és a hangtompítóra fúrok két 10mm-es lyukat vagy mást is kéne vele csinálni?
Válaszokat előre is köszönöm
50es hengerre egy éve megcsináltuk, ha pontosan odafigyelve készíti el az ember eléggé észre lehet venni a különbséget.
A reszelt dugattyú fontos, hiszen a dugó tetején bereszelt sáv, olyan mintha felömlőket módosítanánk (nem véletlen kell a felömlők szögét követni reszeléskor)
a kipufogót azért kérdezem, mert eddig utángyártott kipu volt rajta, azzal meg nem sok mindent tudtam kezdeni, hiszen nincs olyan hegesztőm meg semmim amivel kúpot tudtam volna rakni bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!