Simson tuning (többi lent)?
Nos nem éri meg, de ha ez érdekel téged és szívesen bütykölsz a gépen akkor igen, egyébként meg az árából vehetsz valami jobb, újabb gépet, ezt úgy mondom neked, hogy nekem a hőskorban volt egy pár Simsonom és keleti blokk ból való egyéb p.csköszörű.
Inkább vegyél egy Keeway X-Ray-t
én először inkább gyakorolgatnám a helyesírást.
Utána pedig szépen sorban:
-az hogy hány felömlős egy henger, semmit nem takar, 2 felömlőből is ki lehet hozni forgós gépet és 4esből meg nyomatékosat.
Hát a motorozás ugye a pénzt inkább viszi, mint hozza, ez elég szubjektív, hogy megéri-e. Van aki szerint igen, van aki szerint nem.
Én 70-es 2 felömlős hengert raknék rá, ami utcai tuning szerint van megfaragva (gpracing oldalon ha beregisztrálsz, ott találsz sok leírást, köztük ezt az utcai tunngot)
Ehez már érdemes rezonátoros kipufogót csináltatni, a gyárival nembiztos, hogy le tud majd forogni, plusz a teljesítmény növekedés is kisebb lesz gyári csővel.
Főtengelyből jó a gyári ha jó állapotú, viszont módosítani kell mindenképp. Erre ajánlom Molnár Zolit. Haveromnak ő csinálta a főtengelyét, és még sok másik embernek, és nagyon érti a dolgát :))
Csabágyakból én Koyo-t választanám.
Váltóból ha van pénzed akkor 5-ös váltót választanám aminek 24/32-es végáttétele van. Futármotorosbolt.hu-n ez 35 ezer.
Karburátorból érdemes nagyobbat, de nem ilyen 19es bvf-et, mert az max papírnehezéknek jó. Inkább dellorto, amal
Összesen(árakat direkt kicsit felnagyítom):
Tervezett kipufogó:
én az NPR rezót ajánlom (avi hegesztéssel 14ezer) vagy a Vrezot az kb olyan 17-18-e lakkozással
Henger:
gyári hengert érdemes 70-esre alakítani, abból ki tudják szedni a gyári hengerperselyt és beleültetnek egy nagyobbat.
ez faragással olyan 20-25 ezer. (Ehez ajánlom Joó Danit, Vaczkó Danit)
Csapágyak:
koyo az kb olyan 10 ezer körül van egy szett
Váltó:
5 sebességes váltó az 35 ezer, jó állapotú gyári 4 sebességest, viszont már 10 ezerért tudsz venni
Karburátor
dellorto karburátor durván egy 10es
Ha mindenféle munkadíjat , alkatrész árat, kiszállítást összeadod az egy 100 ezer Ft fölötti érték lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!