Miért alszik ki hamar az izzítást ellenőrző lampa?
Figyelt kérdés
Golf 4 1.9TDI
1.
Idojárástól fuggetlenul,
hol csak 1-2mp-et világít az ellenorzo lámpa(reggeli minuszban),
máskor viszont +10 fokban is hosszasan világít.
2.
Elég lassan terker az onindíto, ám eddig még nem volt gond - mindig elindult. Szeretném, hogy így is maradjon... mit tehetnék ennek érdekében, mitegy megelozo csapásként?
2013. márc. 14. 10:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem a relé,vagy a hőérzékelő lehet megadta magát.
2/3 anonim válasza:
Ha jó az akksid,akkor az öninditóra ráférne egy kis karbantartás.S még átnézheted az elektromos csatlakozásokat,mert lehet nem jut elég kraft az öninditóhoz,és emiatt is tekerhet lassan.
3/3 Főzős Laci válasza:
Én azért egy jó szerelőhöz fordulnék,mert lehet,hogy a legkézenfekvőbb megoldás a csere.nem tudom milyen autó ez,de az enyémnél mindig az autó dönti el,hogy mennyi ideig izzítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!