Arra gondolok,hogy mennyire biztonságos,mennyire indulnak be megbízhatóan a kétütemű robogók a mínuszokban?Egy Simson 51-esem van.Esetleg van valami tanácsotok a téli motorozáshoz?
2009. szept. 14. 22:00
1/9 anonim válasza:
Arcodra fagy a mosoly :)
2009. szept. 14. 23:09
2/9 anonim válasza:
Én egész télen motorozok évek óta napi 4x10km eleinte babettával most pedig egy simson schwalbe-val.
Fontos egy zárt sisak ami nem párásodik vagy ha mégis páramentesítővel kezeld szükség szerint, vastag jó minőségű kesztyű, állig felhúzható gallérral rendelkező kabát és egy jól szigetelt nadrág főleg a térdedre vigyázz. A motoron télen a legbosszantóbb hiba a befagyott bovden (pl.FÉK bovden) gyakori olajozással elkerülheted, le kopott gumival ne indulj el és ha jeges az út ne fékezz mert tutira elesel. Egyébként egy megbízható motor gond nélkül indul télen is, de az ülepítő pohárra gyakran nézz rá belefagyhat a víz.
Jó utat üdv, z-dem
2009. szept. 14. 23:52
3/9 anonim válasza:
a térdeim bánják és a sípcsontom, a sok téli motorozást! OO
2009. szept. 15. 00:34
4/9 anonim válasza:
rengeteg hátránya van, túl a motorral való xarakodáson, valóban a veséid és sorolhatnám .... hidd el, nem túl kellemes ahogy a mínuszokban csapkod az átható hideg levegő
2009. szept. 15. 07:44
5/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet épp egy ilyen kreháccsal erőlködtem én is vagy 6 évig mire elegem lett az egész szarból, és épp az ilyen kivitelűn te sose fogsz tudni olyan szélvédelmet csinálni hogy ne fagyjon le az összes izületed, a végén már úgy kellett leoperálnom magam a nyeregből. Szóval jó lesz ehelyett egy kb értékben is azonos Trabi vagy kispók vagy valami. Trabantban még fűtés is van.
2009. szept. 15. 07:56
6/9 anonim válasza:
Én februárban már motorra ültem de olyan hideg volt hogy lefagyott az arcom pedig le volt hajtva a plexi, amúgy nyitott sisakom van.
A térdednek nem tesz jót a hideg úgyhogy nem érdemes motorozni télen.
2009. szept. 15. 18:38
7/9 anonim válasza:
Azaz, jön a reuma 35 évesen és utána már várod a halált h mikor szabadít meg a kínoktól, nekem már sajgott a végén melegben is a térdem, mondom itt elég volt ebből a hülyeségből.
2009. szept. 15. 18:57
8/9 anonim válasza:
lehet, de minek?
2009. szept. 16. 12:46
9/9 anonim válasza:
Lehet és miért ne ? Több réteg ruha + térd védő stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!