Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szembejövő sávba kanyarodtam...

Szembejövő sávba kanyarodtam be, ilyenkor van büntetés?

Figyelt kérdés
Gps-el közlekedek egyenlőre, mert nem ismerem még Pestet! Jobbra kellett kanyarodnom, de egyel később kanyarodtam véletlen, oda ahol két sáv volt és mint kiderült szembe forgalom volt! Szerencsére ahová rákanyarodtam nem volt volt senki, a mellette lévő sávból intett egy sofőr hogy mennyek vissza! vissza tolattam 90 fokban oda ahonnan lekanyarodtam jobbra mert ott szerencsére piros volt a lámpa ezért vártam fél percet zöldre váltott és mentem tovább! Amiért ideges vagyok az az, hogy mögöttem pár kocsival volt rendőr autó, előtt még láttam is hogy parkolt! Zöld volt mentem nem jött utánam! Lehet nem látott, vagy ha igen akkor látta hogy megoldottam és nem jött utánam vagy nem is látott! Tudom hogy béna volt az eset! a kérdés hogy van rá esély hogy messzíről felírták a rendszámot és majd jön egy csekk? vagy ilyenkor le kéne hogy állítsanak mindenképp? gondolom ilyen előfordulhat mással is és ha látták is lehet nem foglalkoztak vele..

2013. márc. 13. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bünti, megnyugodhatsz.
2013. márc. 13. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem állítottak meg akkor nem kell büntetésre számítanod
2013. márc. 13. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves tőletek :) megnyugodtam!
2013. márc. 13. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Máskor azért jobban figyelj. Inkább kicsit lassabban, de GPS mellet egy utcát elnézni...:)
2013. márc. 13. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana a táblákat figyelni !!!!!! Mert ha akkor ott jön valaki rendesen ,nem kis karambol lehetett volna,és most nem itt írogatnál. SOKKAL TÖBB FIGYELMET !!!!!!! Ezt ne vedd kioktatásnak ,csak gondolkozz el.
2013. márc. 14. 09:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Természetesen! Tényleg figyelni kell, mert jöhetett volna! Egy hónapja van jogsim azért követek el ilyen bakit de próbálok erősen koncentrálni rá hogy figyeljek hol kell kanyarodni, csak az ismeretlen tereppel van baj!
2013. márc. 15. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!