Autót szeretnék vásárolni 800. 000 ft-ból. A fogyasztása 4-5 liter legyen városban. Ötletek?
Legyen benne klíma, szervó és legalább 90 le!
3-as golfon gondolkozom, 1.9 tdi motorral!
Egyéb ötletek?
És az se árt, ha olcsó az alkatrész bele...
Köszi a segítséget!
Nem lenne jobb, ha vennek 5- ert egy 3-as golfot es a maradekot rakoltenem?
Lehet h van ennyiert 4-es is, viszont 15 evesek es nem ismerem az eloeletet...
Diak vagyok, es nincs havi keresetem, h tudjam javitgatni ha elszarodik!
4-es az nem jó széria.
3as Golf meg nem ér többet 200nál:)
Helyedbe vennék egy 5ös golfot:) nézdmeg milyen jó áron vannak:)
Nem vicből mondom vegyél egy 1.0 swiftet olcsók hozzá az alkatrészek és keveset is fogyaszt gondolom túlnyomó részt városban használnád oda meg bóven megfelel nem beszélve arról hogy 5-600 ezer ért már veszel egy 9-10 évest belőle nem egy öreg golfot.Állítólag hosszú távon költség kímélőbbek városban a benzinesek a dízeleknél mondjuk nekem dízel kocsim van de túlnyomórészt hosszú utakra használom. :)
Előtte míg csak helyben járkéltam többet egy 1.0 suzukim volt a rémhírekkel ellentétben nagyon jó kis autók nekem a kopó alkatrészek és az olajcseréken kívűl másgondom nem volt vele.5-5.5 literes fogyasztás városban 4.5-5 liter közötti fogyasztás 100 zon 100 kmeren.
Egy jó állapotú swift friss műszakival 2003 évjáratú 448.000 ft ért
Inkább járok gyalog mint egy suzukival...
Annyira utálom ezt az egyetlen márkát, hogy ha ingyen adnák se kéne!
Inkább tudjon kevesebbet es fogyasszon 8 litert, de legyen megbízható és nem egy no name tragacs!
Köszönöm a válaszokat!
5-os golfot sajnos 1,3 millákért osztanak :/
Egyébbként nem tudom megnézted e amiket linkeltem a kis autók közé ha már minden áron mini kocsit akarsz tényleg ott van a citruen saxó az egyik legkevesebbet fogyasztó autó
És az alkatrészek is olcsók hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!