Suzuki ignis-be szeretnék berakni egy magnót, tudnátok nekem segíteni? Képek lent
Figyelt kérdés
volt már beletéve ez a magnó. úgyhogy nem lehetetlen a dolog.. csak nem nagyon értek hozzá! megköszönném ha valami hozzáértő tudna nekem segíteni!
2013. márc. 13. 10:30
1/8 anonim válasza:
Ami a műszerfal mögül jön csatlakozó(3. kép, azon már ott vannak a hangszóró és táp csatlakozások ), bedugod a magnó hátuljába (első kép) és ennyi.
2/8 anonim válasza:
Hát ezt így képtelenség leírni.Nincs ismerősöd aki ért hozzá? Ezt így nem lehet tudni,látni kellene közelebbről.
3/8 anonim válasza:
Kicsit bővebben nem tudnád leírni mit nem tudsz? Kell hogy legyen valahol az autóból jövő áram, test, és ha sztereo akkor legalább két szál a hangszórókhoz. Az a csatlakozó ami az egyik képen van az megy a magnó hátuljára?
4/8 A kérdező kommentje:
a baj az hogy ami a műszerfal mögül jön csatlakozó, nem megy bele a magnóba!
2013. márc. 13. 10:43
5/8 anonim válasza:
Pedig bele kell mennie, tökéletesen a hozzá való csatlakozó :S
6/8 A kérdező kommentje:
az egyes csatlakozó az belemegy ami a magnóra van rátéve a képen.. de a duplacsatlakozó ami a műszerfal mögül jön az nem.. :S
2013. márc. 13. 11:17
7/8 anonim válasza:
Amiket fent leírtam szálakat, ki kell keresni az autó csatlakozóján és rákötni a barna csatlakozót ami neked van a magnóhoz.
8/8 A kérdező kommentje:
értem már!! :D
2013. márc. 13. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!