Skoda Octavia 1.9 TDI 90LE elég? Vagy 110?
valamikor 23 LE-s Trabikkal mentünk,meg 45 lovas Wartburgal,azt amikor megjött a 61 lovas Zsiguli,az már bika gép volt,és volt abból az 1500-as az már 75 lóval igazi álom autó volt,nagyon irigyeltük azt,akinek olyan volt,
-ma meg az a kérdés,hogy elég e a 90 paci ? elég .
Hát egy 90le-s verzióból (1Z) ne csináljunk már 160le-t. Mert gyári konfiggal nem fogja tudni (Cooler,turbo,kipuff,porlasztó)140-et ki lehet belőle hozni üzembiztosra,csak jó szakember kell hozzá. A 110le-s verziót könnyebb tuningolni (AFN,AHU) mások az alkatrészek,jobban terhelhető egy bizonyos határig,onnan már át kell építeni a motort.
Egyébként mind 1 két motorral lehet dinamikusan közlekedni. A kicsit több ló elférne benne dolog meg olyan,hogy az ember mindig többet akar...Saját példa:90le..hát jó de gyenge...180le húúú de jól megy...2 hónapra rá kéne még bele kraft....220le haladós technika...most már csak futómű kell,mert kitépi a kezemből a kormányt...meg nem ártana új gumi sem...
"valamikor 23 LE-s Trabikkal mentünk,meg 45 lovas Wartburgal"
Tegnap előtt futottam össze egy Varjúval az M0-son, hasított is kemény 65-tel...
Azért azt se felejtsük el, hogy a Trabant ~600kg, egy Octavia meg úgy 1300kg. Meg az sem nagyon valószínű, hogy a 601s-sel vagy egy W353-mal valaki lenyom egy BP-Nyíregyháza-BP túrát 130-cal klímával.
Szerintem a 90 lovassal is el lehet gurulgatni, de azért néha jól jön az a +20 lóerő. Én inkább a 110 lovasra voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!