Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rendőr, büntetés. Ha?

Roland14 kérdése:

Rendőr, büntetés. Ha?

Figyelt kérdés
Ha, tegyük fel, én félig aszfalt, félig kő úton megyek egy Cross motorral, jogsi minden nélkül(14 éves vagyok) kb 100m-t, és elkap a rendőr, akkor mekkora/milyen büntetést szabhat ki? Vagy, ha ugye elmenekülök előle, mert azért, nemkell mondanom, hogy mire képesek ezek a motorok (125cc)... Mindezt szerencsére még nem tettem meg, nem próbálgattam...Csak kíváncsi vagyok.
2013. márc. 9. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szokott az történni, hogy a manő manó a 2. sarok egy krva nagyot zakózik, ahol beérik a rend kedves őrei. Na, amit ilyenkor az örsön kapsz azt nem kívánom senkinek ;)

Pl.: tök vicces, mikor a kis 14 éves szűz s3ggedet összezárják az előzetesben 3 kétajtós anyagyilkos kancigánnyal. Azt nem hagyják majd, hogy összeverjenek vagy megdugjanak, de a fantáziádra bízom, hogy milyen élmény lesz velük egy 4 órát eltölteni a sarokba kuporogva.

2013. márc. 10. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 - ezt gondolom a személyes tapasztalataidra alapozva írod...
2013. márc. 10. 13:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Persze, hogy föld útra mennék /elég kavicsos és meredek/

Kifele az erdőbe, de ha meg meglátják hogy milyen, és meglátják az udvarba, akkor hoznak egy házkutatási végzést és ottvan...

2013. márc. 10. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:

# 12

Rendőr elől ugyan sosem menekültem, de igen sok rendőr van a baráti körömben. Mondjuk úgy, hogy nem különösebben szeretik a vagány hülyegyerekeket, akik need for speedet játszanak közúton.

Az ÁVÓs "verjük meg telefonkonyvvel" korszakon már túl vagyunk, de hidd el, azért akad még egy pár "legális" sz0patási forma, amit meg is tesznek a fiúk ha valaki kiérdemli.

Nyilván 10/8 alkalommal ha a kölyök csak a mezőig pöfög ki a géppel, hogy ott csapassa akkor csak beijesztik aztán elzavarják, de azt nagyon nem szeretik, ha valaki szökik az intézkedés elől. Azt meg pláne nem, mikor valaki azt hiszi, hogy "az astrával úgysem érnek utol".

2013. márc. 10. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:

pedig azokkal az astrákkal tényleg nem tudnak utolérni

:D

2013. márc. 10. 17:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Az Astrával megnéznem mit művel a szántáson, vagy tarlón.
2013. márc. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!