Ha egy autó bal kormányos attól még forgalomba lehet helyezni itthon?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 09:09
1/7 Sn0wf0x válasza:
jobbkormányos az, amire te gondolsz :) És igen, forgalomba lehet...
2/7 A kérdező kommentje:
ja ige elírtam :D köszi.
2013. márc. 8. 09:18
3/7 anonim válasza:
be lehet, de szerintem eletveszelyes
4/7 anonim válasza:
Ha mindig a busz vagy egy kamion mögött megy, akkor nem az.
:)
Mondjuk előzni azt nem lehet majd vele...
5/7 anonim válasza:
Én kisvárosban élek otthon,3 jobbkormányos autó is van,lehet venni hozzá kamerát ami kilát az út bal oldalára,youtubon vannak ilyen videók.Nekem is jobb kormányos autóm van,de én kint dolgozom.Otthon nem vészes vele közlekedni,igaz pályán megyek mindig,városban sem gáz,én magyar autóval mentem ki,azzal sem volt gond Angliában,nem én voltam az egyetlen,sokan a mai napig azzal közlekednek kint.
6/7 anonim válasza:
Forgalomba lehet helyezni, és két nap után úgy megszokod, hogy észre sem veszed, hogy a másik oldalon ülsz. Előzni is ugyanúgy lehet vele, max egy kamiont nehezebb, de az is biztonságosan megoldható.
7/7 Sn0wf0x válasza:
Miért lenne életveszélyes az előzés? Nem ültél még anyós ülésen előzés közben? Néha jobban látod a jobb oldalról mi jön, mint a balról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!