Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf COUNTRY-ról vélemények?

VW Golf COUNTRY-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Alkatrészek szempontjából megegyezik az alap Golf 2-vel? Dízelben gyártották egyáltalán?

2013. márc. 7. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Dízelváltozat gyárilag nem volt, csak 1.8-as benzinessel gyártották. De ha nem ragaszkodsz az eredetiséghez, megoldható: a Golfok nagy előnye, hogy bármit bármivel össze lehet házasítani, beleugorhat egy dízel, csak jó kérdés, hogyan vésed ezt be a forgalmiba a vízfejű és kőagyú NKH ellenében.

Az alkatrészeinek egy része megegyezik a "mezei" 2-es Golfok darabjaival. A karosszériaelemek nagy része ugyanaz, a beltérben sincsenek eltérések és a motor is megtalálható más Golfokban is (1.8-as, nyolcszelepes 1P kódú), viszont a hajtás és a futómű elemei egyediek. Nagy probléma, hogy a futóművet elöl-hátul segédkeretek tartják, amik szeretnek rohadni, viszont mivel egyedi Country-alkatrészek, sehol sem lehet őket beszerezni. Tehát a lakatolás is komoly ügy.

Egyébként hobbiautónak nagyon jó. Komoly terepjárásra ne akard használni, mert nem arra találták ki, hogy tökön-paszulyon járkálj vele éveken át, fát hordj vagy te légy Babod királya. A viszkós összkerékhajtás nem erről szól. Ezen kívül túlságosan drága és ritka is ahhoz a Country, hogy tönkretedd. De hétvégéken elővenni, esetleg szaladgálós autónak egész jó.

2013. márc. 7. 21:47
 2/5 szántóvető ***** válasza:

még sosem láttam ilyet.

[link]

2013. márc. 7. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Vadász ismerősöm használta. Nagyon jó terepen, az átlag terepjárókat megpocsékolja. Habár a régi kis Golfok sem voltak rosszak a sárban soha.

De a futómű alkatrészeinek beszerzése a kihívás

2013. márc. 7. 21:57
 4/5 anonim válasza:
Én még sose láttam élőben, lehet hogy egy eladó darab sincs az országban.
2013. márc. 8. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
azt hittem, hogy sajátosan átépített golf volt az, amit láttam tavalyelőtt balatonlellén, de akk tévedtem.
2013. márc. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!