TR Kategóriás jogosítvány megszerzésében segítene valaki?
Sziasztok! Nekem A,BE,CE,DE PÁV 1,2 kategóriám van + szakvizsgák.
5 Éve szeretném megcsinálni a TR kategóriás jogosítványt az az Trolibuszra de nem szeretnék trolibuszvezetőként dolgozni csak a jogsi kellene hogy meg legyen az is hobbi színten tudna valaki nekem ebbe segíteni?
Hova forduljak kihez menjek? A BKV hoz nem tudok menni mert oda nem szeretnék elmenni dolgozni és a felvétel is zsákbamacska egy tanfoylamra jelentkeznek 1500 an és abból kiválasztanak 20 embert akik csókosak.
Nekem a BKV nál nincs csókom sem ismeretségem a Troli jogsit pedig hobbiból szeretném megcsinálni mint látjátok van buszos jogsim tehát nekem jóval rövidebb idő is lenne a tanfolyam és a vizsga is Közlekedésgépész vagyok tehát műszakból sem kellene vizsgáznom.
Nem tudna valaki segíteni TR kategóriás jogsiban ami 100% lenne évek óta vágyom rá és sehól sem tudom meg csinálni kérlek titeket segíttsetek! :(
Az nem probléma! :) Műszakiból nem kellene vizsgáznom a trolit A-Z ig ismerem hiszen vonalszerelőként is dolgoztam ugyhogy neme ez hazai dolog.
Érdekel és megszeretném csinálni nagyon ez a hobbin ez az életem és a trolik szerelmesei vagyok más lottozóba meg kaszinóba meg csajokra veri el a pénzét hát én meg erre ez érdekel és mindig is a közlekedésnek éltem! :)
Hát nagy megszállott lehetsz :) de ha nem vezetheted,akkor egy papirtól boldogabb leszel?
Mondjuk engem is hülyének néznek,mert teljesen fel akarom ujitani a 200ezret érő rozsdás 3mas golfomat:)
De mondjuk ezt én még élvezni fogom egy darabig,tehát mégsem ugyanaz a kettő :)
Mentek a zöld jelek köszi! :)
Nos én amikor felhívtam őket azt mondták így nemképeznek ki embereket sajnos ez eszembe volt nekem is! :)
De így nem lehet megcsinálni magán uton sem a BKV sem a DKV és Szegeden sem csak elutasítást kaptam az a probléma amugy nem értem hogy miért nem tehet az ember arra jogsit amire szeretne persze ha van pénze és ki is fizeti a tanfolyamot számomra ez érthetetlen. :S
ugyhogy kifogytam minden ötletből sajnos. :(
Sziasztok:)
Pár év eltelt azóta de igen 2016 ban megszereztem a TR- t :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!