Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lefestettem egy fém felület...

Ha lefestettem egy fém felületet, de még nem lakkoztam le, csak egy helyen kilátszik picit az alapozó, később ki tudom javítani, anélkül hogy az egészet előről kezdjem?

Figyelt kérdés
Van egy motorom, lefestettem matt feketére, de valahol foltosnak látszik, mintha látszódna alatta a fehér alapozó. Ugyanazzal a típusú színkódú stb festékkel ha rámegyek újból, meg lehet csinálni úgy, hogy ne látszódjon az utólagos javítás? Persze festés előtt vizes csiszolás meg alkoholos mosás alap...

2013. márc. 4. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell azt újból csiszolni. Csak vékony a festékréteg. Adjál neki még egy réteg festéket mindenhol.

Mennyi ideje festetted? Hány réteget fújtál rá?

2013. márc. 4. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

A kulcsszó a matt fekete.

Ha erre ráfújsz mégy egy réteget, a szélét pedig ködölöd akkor nem fog látszódni.

Ezért jó a matt festék :)

2013. márc. 4. 19:32
 3/3 A kérdező kommentje:
tavaly szeptemberben festettem. köszi a válaszokat!
2013. márc. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!