Trabant 601 tulajdonosok! Pár kérdés?
Helo a Trabant 601 tulajdonosoktól kérdezném, hogy mennyibe kerül egy évre az autó fenntartása?
Benzin és egyéb költségek most annyira nem számítanak, csak a súlyadó kötelező és stb. De főként a súlyadó mennyit fizettek rá negyedévente?
Írhattok pár szót esetleg javíttatásokról is, alkatrész árakról nagyon megköszönném:)
A teljesitményadó kb 2700ft egy évre,a biztositás az attol függ milyen bonusban vagy.
Alkatrészt szerintem olcson kapsz hozzá,de készülj fel hogy sok gondod lesz vele,mivel ezek már nem mai darabok
A teljesítmény adó a súly adó a biztosítás is változó annál attól is függ hogy hol laksz és melyik biztosítónál vagy
De a 601 trabantra nem sok mert alacsony a kw-ja vagyis a teljesítménye 10.000 elég egy évre a teljesítmény adót és a biztit együttvéve még városon is
Köszönöm a válaszokat!
Igen városba vagyok, hát a biztosítással tudtam kalkulálni, a súlyadó volt a lényeg köszönöm:)
Az alkatrész olcsó az jó, de az nem hogy gyakran lesz baja:D
Mik úgy azok a hibák amik előjönnek gyakran? Amit érdemes vásárlásnál néznem az autón?
Hát nem annyira hétköznapi használatra kellene, és városba is ráadásul:P szóval 50 felé nem menne, inkább csak hobbi célra szeretnék valamikor egyet.
Ismerősöm is vett már magának 25 ért, de én már olyan 80 ért láttam tök jókat, persze mire összegyűjtöm a pénzt az vagy félév még:S Csak gondoltam megérdeklődöm érdemese gyűjteni egyáltalán:) de szerintem nekiállok, mert egész olcsón meglehet akkor a papírokat úszni, az átíratás ami sok még ahogy láttam, kocsi ára majdnem:S De akkor aztán meglehet úszni olcsón a fenntartást köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!