Miért nem lehet sötétített üveg a szélvédő?
Szerintem azért sem hátrány, ha intéssel akar valaki jeleuzni, hogy elenged...mert így lehet hogy megáll de vársz hogy mi van mert nem tudod és elindulsz de ő is ....
vagyis valami ilyesmi logika is lehetbennne, valami hasonló, közelekdéssel kapcsoaltos...
Mert balesetet előzhet meg, ha több autón átlátsz és előre látod pl., hogy elől fékeznek... Nem fogsz beleszaladni az előtted hirtelen fékező autóba, illetve lassabb fékezéssel beléd sem szalad majd a mögötted jövő...
Szóval, az a lényege, hogy át kell látni az autókon, nem lehetnek "elfüggönyözve"!
Na de egy teherautón vagy akár csak egy kisbuszon s elátsz át ...
Nemtom, sztem, ha jól vagyok értesülve, vannak országok ahol igenis megengedik, szal egy a speckó magyar hülyeség közül, mert túl sok értelme nincs.
Hogy kiláss az amúgy is sötét fejedből rajta.
Ha hirtelen beborul vagy este lesz akkor kivered a helyéről, hogy átláss rajta? Nem napszemüveg amit le lehet kapni ha kell.
annak volt igaza, aki aztírta h átláss az autókon.
ami baromság ugye, mert mivan a kisteherautókkal, meg az olyan kocsikkal amiknek a hátsó ablaka is kasztni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!