Mennyi a fogyasztása?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok. Kicsit informálódni szeretnék az általam kiszemelt autó típusról, ami egy BMW 318td vagy tds. Kérdésem az lenne hogy mennyit fogyaszt városban, autópályán és vegyesen? Ha van tapasztalatotok az autóval akkor légyszíves osszátok meg velem. Köszönöm.2013. márc. 3. 11:09
1/4 anonim válasza:
a TDS motort felejtsd el. nem túl erős, és nagyon megbízhatatlan már.
2/4 anonim válasza:
Szerintem 7liter körül kijössz vele.De én inkább egy golfot vennék,1.9 tdi 90 LE ez olyan 5litert fogyaszt és emellett egészen jól megy.
4/4 anonim válasza:
6-7 liter és szerintem magyar országra bőven elég aza motor ami a 318 ban van amit néztél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!