Mi a baja az MZ-nek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy ts250/1 6V-os új akksival és csak akkor indul be ha rajta van a töltőn. Feszültségszabályozó kell bele új, vagy mi lehet a baja?2013. febr. 28. 14:54
2/9 A kérdező kommentje:
Igen!
2013. febr. 28. 15:29
3/9 anonim válasza:
Inkább a trafó/megszakító+kondi lehet a ludas, a feszültségszabályzó akkor dolgozik, ha már beindult a motor. Ha viszont régi típusú(relés) a fesszabályzó, akkor okozhatja a visszáramkapcsoló érintkezőjének az összeégése is!
4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
De akku az nem volt benne, töltő segítségével indítottuk be. Ha rossz lenne a trafó vagy kondi, szerintem be se indulna. Persze ez az én véleményem nem vagyok szakember még.
2013. márc. 1. 08:30
5/9 anonim válasza:
Most akkor rajta volt az akku, vagy nem? Nem egyértelmű a kérdésed ill. a kommented!
Ha töltőről elindul, akkor akkuról is el kell indulni, ha az akku jó!
6/9 A kérdező kommentje:
Nincs benne feszültségszabályzó és akksi se. Így került hozzám. Viszont előttem beindította a srác úgy, hogy rá volt csiptetve a töltő. Ma vettem egy fesz.szabályzót, akku az meg van zsír új 6V-os Varta (még abba is bele kell önteni a savat) Tehát mostmár csak helyesen össze kéne szerelni, csak rámsötétedet amire találtam egy normális bekötési rajzot neten. Meg az a baj hogy nem egészen stimmelnek a színek, meg az se hogy a gyárira 4 saru megy amíg erre 5!
2013. márc. 1. 18:10
7/9 A kérdező kommentje:
2013. márc. 1. 18:13
8/9 anonim válasza:
Ezek szerint kamuztál/hazudtál az első perctől kezdve!
Mit akarsz még? Oldd meg a saját gondodat, magadtól!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem kamuztam hanem hibásan tettem fel a kérdésem, amit javítottam! Meg fogom oldani! De ezért az OFF-olásért igazán feleslegesen írtál, mert haszontalan.
2013. márc. 1. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!