Atis81 kérdése:
Simson s51-em nem indul pedig meg lett szimeringezve is szikra is van. Van valami ötletek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 14:18
2/7 anonim válasza:
Nem árt ha benzin is van. Ha kitekered a gyertyát és a nyílásra teszed az ujjad, akkor pár berúgás után a benzint is érzed? Illetve a gyertyán van nyoma benzinnek?
3/7 anonim válasza:
van benne kompresszió?
nehéz lenyomni a berúgót? vagyis ha van benne rendes kompresszió akkor sem nehéz, de nem túl könnyű lenyomni a berúgót?
benzinszint? benzin van benne?
benzines a gyertya? próbáld meg tolni 1-esben
4/7 A kérdező kommentje:
Van benne kompresszió, van mikor beindul jár is egy darabig utána leáll. Utána rugdoshatom be nem indul! Meg lett simeringezve is. Tetem rá másik karbit azzal is ugyan ez van.Ha beindul hörögve, leállni is lehörög.
2013. febr. 28. 05:49
5/7 anonim válasza:
Próbálj ki többféle gyertyát.Én is úgy szopt@m meg vele egyszer hogy komplett blokk felújítás után sehogyse akart menni.Új gyertya és már indult is.
6/7 A kérdező kommentje:
Idáig 2 fajta gyertyával próbáltam. Azt vettem észre hogy hidegen még beindul 20-dik rugásra akkor jár majd ha bemelegedett leáll, és utána rugdoshatom be nem indul.
2013. febr. 28. 17:06
7/7 vargaron válasza:
Hello!
Sikerült megoldani azóta?
Nekem is hasonló bajom van.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!