Gyula22 kérdése:
Renault clio 1.9D hűtő víz levegősödik?
Figyelt kérdés
A hűtő vizem állandóan levegős lesz nem forralja fel . A kiegyenlítő tartályt fullra felfúja és a légtelenítő csavarnál a hütő radiátornál kiengedem a levegőt és ujból jó a szint arra még nemjöttem rá hogy fogy e a víz mert egy keveset mindig kifúj. Mitől van lehet ez a motor szépen és könyen indúl nem füstől eggyáltalán .2013. febr. 25. 09:33
1/2 anonim válasza:
Ha nem olajos a vized, akkor lehet, hogy nem hengerfejes a kocsi. De ne töltsd fel fullra a rendszert, hagyd minimum szintnél a tartályt, nemhiába nevezik tágulási tartálynak. Egyébként a tartály kupakjának el kellene engednie a túlnyomást, nekem a Fordomban tömődött el a kupak, és emiatt elrepedt a tartály felső része, mert nem tudott hová menni a nyomás.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem hát szerintem nekem is elvan tőmődve és minimum ig tőltőm csak a tartályt szerencsére nem olajos a víz . Csak a tartályt azt fullra telenyomja vizzel a levegö meg a hütő radiátorba van meg a csőbe . Akkor lehet hogy csak a kupak lenne ?
2013. febr. 25. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!