Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen női kocsit vegyek...

Cipőfűző01 kérdése:

Milyen női kocsit vegyek (akár használtan) 1. 000. 000 Ft-ból?

Figyelt kérdés

2013. febr. 24. 17:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2013. febr. 24. 22:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépne köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2013. febr. 25. 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Szívesen és remélem tetszik valamelyik típus van bőven kínálat és választék

Egyébként a kiskocsik vagy a nagyobb autók jönnek be neked ?

2013. febr. 25. 13:22
 14/19 A kérdező kommentje:
hát a kisebbek, azzal jobban tudok parkolni:) eredetileg úgy volt hogy az aygó lesz az igazi, de akkor már lehet h megérné egy nagyobba gondolkozni. meg úgy hallottam hogy a toyoták nagyon megbízhatóak, nem igényel sok szervízelést.
2013. febr. 25. 19:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem egy Öreg dízel toyota carinám van 2.0 -ás 1996 évjáratú nekem nem nehéz vele parkolni pedig akkora mint egy A6 os audi

Ezzel a típussal semmi bajom nincs csak a kopó alkatrészeket cserélgetem benne pl fék stb de ezeket minden autóban kell

A Toyota Yaris nem túl nagy autó még annak se aki a kis autókat szereti akkora kb mint egy swift a Corolla az egy picit nagyobb a jarystól de nem vészesen nagy a Toyota avensis az meg Volskvagen passat kategóriás az már eléggé nagy

De a yaris szerintem jó lenne neked egy nagyobb bevásárláshoz is van benne hely még 2 fel nőt is elfér benne hátul ha komolyan gondoltad hogy japán kocsit szeretnél akkor a yaris jó választás lenne neked

2013. febr. 25. 20:39
 16/19 A kérdező kommentje:
hát igen:) v még esteleg a nissan micra? nyárig van időm eldönteni.de szeretnék jól utána nézni, nem 1-2 évre venném:D
2013. febr. 26. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Na most jól meg fogtál itt agyalok rajta hogy milyen kis japán kocsi van még a suzuki a mazda és a toyota márkákon kívül na a nissanra nem is gondoltál :) DDDD
2013. febr. 26. 15:36
 18/19 A kérdező kommentje:
azt nem tudtam h japán, nem értek én ezekhez:D de sztem kis aranyos,szép a belseje és nagyobb mint az aygó.de valaki meg a nissant nagyon ellenzi.hát ki tudja már h mi lesz:DD
2013. febr. 26. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Na ez most pont olyan mikor asuzuki swiftről is írják hogy ilyen szar meg ígytörik meg úgy törik pedig azok is jó kis autok mert japán kocsik a suzukik is

Szerintem a nissanl sincs semmi baj főleg ha ki fogól egy jobb állapotút.

Mondjuk ennyi erővel akkor az összes használt autóra lehetne mondani hogy nem megbízható sokakból csak az irigység beszél?

2013. febr. 26. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!