Milyen női kocsit vegyek (akár használtan) 1. 000. 000 Ft-ból?
Szívesen és remélem tetszik valamelyik típus van bőven kínálat és választék
Egyébként a kiskocsik vagy a nagyobb autók jönnek be neked ?
Nekem egy Öreg dízel toyota carinám van 2.0 -ás 1996 évjáratú nekem nem nehéz vele parkolni pedig akkora mint egy A6 os audi
Ezzel a típussal semmi bajom nincs csak a kopó alkatrészeket cserélgetem benne pl fék stb de ezeket minden autóban kell
A Toyota Yaris nem túl nagy autó még annak se aki a kis autókat szereti akkora kb mint egy swift a Corolla az egy picit nagyobb a jarystól de nem vészesen nagy a Toyota avensis az meg Volskvagen passat kategóriás az már eléggé nagy
De a yaris szerintem jó lenne neked egy nagyobb bevásárláshoz is van benne hely még 2 fel nőt is elfér benne hátul ha komolyan gondoltad hogy japán kocsit szeretnél akkor a yaris jó választás lenne neked
Na ez most pont olyan mikor asuzuki swiftről is írják hogy ilyen szar meg ígytörik meg úgy törik pedig azok is jó kis autok mert japán kocsik a suzukik is
Szerintem a nissanl sincs semmi baj főleg ha ki fogól egy jobb állapotút.
Mondjuk ennyi erővel akkor az összes használt autóra lehetne mondani hogy nem megbízható sokakból csak az irigység beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!