Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vennétek? BMW 320d...

Melyiket vennétek? BMW 320d vagy Volvo S60 D5? Ezen két autó között vacilálok, a szívem a Volvo felé húz. Kb 2005 évjáratig.

Figyelt kérdés

#dízel #BMW #Volvo #autó. s60
2013. febr. 23. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Én egyértelműen a Volvót venném. Nekem a BMW-ből már túl sok van az utakon. Jó autó a BMW, de már lassan a felsőközép kategóriában, és a felső kategóriában már tömegautó.
2013. febr. 23. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
A volvót mer az első kerék hajtásos és biztonságosabb a 3-as bmv nél meg szerintem az alaktrész is olcsóbb hozzá
2013. febr. 23. 21:05
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Lexus IS220D.

BMW nekem is a könyökömön jön már ki. Felénk a panel lakók is ezt veszik, kezd gáz lenni szerintem.

2013. febr. 23. 21:08
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

Gndolom erre gondoltál kérdező?

[link]

2013. febr. 23. 21:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, mentek a kezek, várok még hozzászólásokat! Is220d -re is gondoltam az kicsit drágább, de tetszik, viszont félek a Lexus alkatrészáraktól..bár tudom hogy nem romlik el, de mégis... Macilaci, igen, erre a típusra gondoltam.
2013. febr. 23. 21:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja igen, ha már Lexus, nekem az első vagy második szériás Lexus RX is nagyon tetszik, de ott is félek az alkatrészáraktól... valakinek esetleg tapasztalat ezekkel kapcsolatban? Vagy ismerősi körben?
2013. febr. 23. 21:27
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Mag én annyit tudok a lexusról hogy az is japán és magyar országon egy japán kocsihoz se olcsó az alkatrész ezt abbol gondolom hogy nekem egy öreg Toyota carinám van és 90.000 be kerűlt bele a két hátsó teleszkóp közép áras volt ez amit én vettem bele
2013. febr. 23. 21:32
 8/15 anonim ***** válasza:

ehez a volvóhoz mit szólsz kérdezó nagyon tetszik nekem csak sajnos nem engedhetem meg magamnak egy ekkora autó fenntartását

[link]

2013. febr. 23. 21:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is a japán alkatrész áraktól félek, volt Omega C-m, Audi A6-om, kellett hozzájuk alkatrész, de mindig volt megfelelő minőségben pénztárcámnak megfelelő áron. A japán furgonunkhoz (Nissan) mindig sokkal többe kerültek a kopó alkatrészek, mint az említett személyautóimhoz. Gondolom a Lexusnál ez fokozottan jelen van.
2013. febr. 23. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Szoktam rendelgetni az unix autótól és ott kb annyiba kerűl a lexushoz pl a féktárcsa mint egy toyota avensishez szóval nem vészes az alkatrész ár hozzá az ilyesmi kategóriájú japán kocsikon belül
2013. febr. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!