Peti971012 kérdése:
Motorba hangszórót lehet tenni?
Figyelt kérdés
Volna egy 50-es Yamaha Dt-m és arra gondoltam, hogy lehetne az ülés alá berakni hangszórókat.
A hangszóró már van: Creative SBS A300 2.1 gondoltam, hogy a mélynyomót kikötöm mert nem tudnám hova rakni de a két kicsi elférne.
Az lenne a kérdés hogy az akksi-ra miképp lehetne rákötni?
(12 voltos savas akku)
2013. febr. 23. 14:27
2/9 A kérdező kommentje:
Az had legyen az én dolgom :)
/szerintem nem hülyeség/
2013. febr. 23. 14:37
3/9 anonim válasza:
vidd olyan emberhez aki ért a motorvillamossághoz, ő majd megoldja, mert nem kivitelezhetetlen.
4/9 A kérdező kommentje:
ok
bár jobb lenne itthon maszekon megcsinálni
2013. febr. 23. 14:48
5/9 anonim válasza:
Nos én szereltem be házilag 2.1-et a robogómba, de ajánlom, a mélynyomót a csomagtartóba tenni a jobb basszus érdekében. Nos ahol neked a mélnyomóba bemegy a 220 volt, azt a részt vedd le, és lesz egy áramcsökkentő trafó, szokta írni rajta, hogy 220~12 vagyis 220 voltról lecsökkenti 12 voltra az áramot, és ezt az áramcsökkentőt kiiktatod, s arra a két szálra kötöd az akku + és - részét, amely az áramcsökkentőből jött ki az immár 12 voltal. És lényegében ennyi az egész, de iktass be egy biztosítékot, nehogy véletlenül rövid zárlat keletkezzen és meggyúljon a robogó.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi
mint írtam mélynyomó nem lesz mert nincs hova tennem és NEM robogóról van szó hanem egy Yamaha DT50-ről ami Supermoto!
2013. febr. 23. 15:03
7/9 anonim válasza:
Kivitelezhető, nekem is van ismerősöm, aki megcsinálta, és nagyon jól megy.
8/9 anonim válasza:
50-es 2T motor úgyis el fogja nyománi a tüc-tüct a fűnyíróhanggal.
9/9 A kérdező kommentje:
de ha csak alapjáraton pötyög van be sincs indítva akkor lehet hallani ergo nem akarok menet közben zenélni
2013. febr. 23. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!