Szerintetek hülyeség robogóhoz védőruhát felhúzni?
Figyelt kérdés
nem bőrruhára gondoltam hanem protektoring meg térdvédő.. protektoros kesztyűt régóta használok sisak meg ugye alap dolog..2013. febr. 22. 13:25
1/9 anonim válasza:
Egyszer öcsém elé fordult egy F Astra. Elég rendesen lezúzta magát, pedig csak robogóval volt. Azóta felöltözik rendesen :D
Robogóval is lehet nagyot perecelni...
2/9 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom... mikor nem volt jogsim erdőben robogóval terültem egyet de nem lett mondjuk bajom... másodszor meg 4 év tapasztalat után elcsúsztam jégen.. szóval jah :D
2013. febr. 22. 13:30
3/9 anonim válasza:
Én protektoros ruhába járok Aeroxal a városban. Miért lenne hülyeség? Biciklivel is tudsz hatalmasat esni, robogóval meg gyorsabban mész! Nem kell , hogy te hibázz,elég ha egy figyelmetlen autós nem vesz észre.
4/9 anonim válasza:
Szóval igazából az a hülyeség, hogy pólóban, rövidgatyában, papucsban robogóznak...
5/9 anonim válasza:
Hát ha belegondolsz 200-nál úgyis mindegy max a bőr egy ideig véd a horzsolástól, ellenben itt alacsonyabb robizós tempónál számít igazán. (Persze azért öltözzetek be mindannyian skacok, csak úgy megjegyzem.:)) Én protektoros kabát+kesztyű+bukó, mer bőrbakancsban megyek 50-essel. Nadrágom nincs, farmert hordok, talán majd ha 125-ösre térek befektetek komolyabb ruhába, egyenlőre viszont se keret se kedv nincs hozzá. (Pedig estem már nagyot, de ez megvédett tökéletesen.)
6/9 anonim válasza:
Hát én nem hordok, mert ennyi erővel már a biciklizéshez is be kéne öltözzek.
7/9 anonim válasza:
# 6 Azért egy robi más. Egyébként biciklivel már volt nyílt törésem, motorral még volt, hogy idióta titán koromban pólóban estem, és még olyan horzsolásom se lett, ami vérzett volna... Szvsz öld meg magad, mert rádesik egy meteor.
8/9 waland válasza:
Az előző telet vízszintesben töltöttem, mert nem volt térdvédőm, és 50-el letérdeltem a robogóról, szóval nagyon támogatom a védőruha használatát. A rövidgatyás-papucsos bukó nélküli motorosoktól kiver a víz. Nyugodtan használj védőruhát, a kötözködőkkel meg ne foglalkozz, majd a saját kárukon megtanulják, hogy igazad van (kétféle motoros van, aki már esett, és aki majd fog).
9/9 A kérdező kommentje:
én is úgyvagyok hogy védőruha.. szerintem sokszor életet is menthet..
2013. febr. 23. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!