Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az a km ameddig érdemes...

Mennyi az a km ameddig érdemes használt autót venni?

Figyelt kérdés

tehát pl jó vétel lehet egy autó ami mondjuk 200 ezer felett futott?

de ez csak példa

2013. febr. 21. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen felesleges nézni a km óra állást mivel mindegyiket visszatekerik!!! Állapotot néz!
2013. febr. 21. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval teljesen egyetértek!
2013. febr. 21. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
29%

típusfüggő

némelyikről legendák vannak, hogy akár 1millió km-ert is elmennek komolyabb hiba nélkül

2013. febr. 21. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Nagyapámnak a Matiz már 40.000 km-el egy sz*r. Az én autóm (Audi) 360.000 km-el is olyan, mint egy új. Szóval úgymond tipusfüggő.
2013. febr. 21. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:

és a ford mondeo 2004 es évjárat?

szerintetek meddig birja?

2013. febr. 21. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért olyan biztos a tekergetés? Nekem lassan 14 éves lesz az autóm és 163.800km-t pont tegnap léptem át.... És családban van új kora óta. Amúgy Fordoknak a dízel motorjai általában jók ha odafigyeltek rá.
2013. febr. 21. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mennyi kilométer van benne tényleg a kocsi állapotát nézd ha nagyon újszerű állapotú akkor meg ér még egy teljes motorfelújítást is csinálni a motor is csak egy kopó alkatrész mint pl a fék ha el hazsnálódott felújítás vagy motor cser tudom nem olcsó de még mindig olcsóbban jön ki az ember mint ha új autót kéne venni.

Csak magyarországon van ez hogy felújított motorú autó nem jó érdekes pl amerikában a 40-50 éves kocsikat is felújítják a motorjukkal együtt

2013. febr. 21. 20:24
 8/9 gomzoli ***** válasza:

Nem csak a típustól, hanem sokkal inkább az előző tulaj(ok)tól függ, hogy egy bizonyos autó meddig bírja. Ha jó gazdája volt, bármelyik autó jó lehet akár 15 évesen 300 ezer Km-rel is. Ennek ellentéte is igaz: akármilyen "legendás" presztízsautóból lehet 5 év és 150 ezer alatt is hulladékot csinálni.

Mindenképpen az autó állapotát kell nézni, legyen az 2- vagy akár 22 éves.

2013. febr. 21. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
erre nemigazán lehet válaszolni, egyrészt, mert visszapörgetik a 80%-át, másrészt meg függ attól, hogy ki és hogyan használta, hogyan szervízelte. Rendeltetésszerű használat és szervízelés esetén egy "normálisabban" motorizált autót akár 300 ezer feletti km-el is meglehetne venni. Más: egy 400 ezret autópályán futott kocsit lehet inkább megvennék, mint amit a nagyanyó a 3 km-es távok megtételére használt, hidegen indiítgatva, rázkódosan alacsony fordulatszámon, vagy épp túl pörgetve, esetleg elégetett kupplunggal stb. Plusz azis lehet, hogy veszel egy 270 ezer km-es autót, méász vele 30 ezret és generálozni kell, vagy veszel egy 300 plusz ezer km-es kocsit amit nemrég generáloztak, és megin kibír vagy 200 ezret. Ez amiket felsoroltam mind kicsit eltorzult példák, de cak azér hogy érzékeltessem ez a dolog valahogy így néz ki, nem olyan egyszerű...
2013. febr. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!