Benyovszky Oszkár kérdése:
Egy 20-30 eves Mercedesbe lehet olyan klimat szereltetni ami er is valamit?
Figyelt kérdés
amin kb. 4C'-t lehet merni az utasterbe beomlo nyilason2013. febr. 21. 14:44
11/16 anonim válasza:
Vannak Mercedes fanatikus autószerelő ismerőseim, már láttam őket klímát beépíteni ( bontott donorból származott) alapból klíma nélküli 190-es Mergába. Szerintem az nem volt 200k, mert sokkal többet az autó sem ért :)
12/16 A kérdező kommentje:
aki eddig a leghosszabbat irt:
amikor azt irtam hogy kw, nem a legkondi teljesitmenyere utaltam, hanem a motorra
2013. febr. 22. 15:30
13/16 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek is be lehet szerelni egy 75 le-s Mercedesbe jolmukodo klimat anelkul hogy a motor teljesitmenyet jelentos mertekben visszafogna. Nem akarok Kamaz-zal frontalisan utkozni leozesnel.
2013. febr. 22. 15:36
14/16 anonim válasza:
w124-be rossz volt a klíma a nyáron, után lett töltve és ismét jól működik csak sajnos emelkedőkön a 2.4-es disel motor klímával nyögdécsel.
15/16 A kérdező kommentje:
arra az emelkedore legfeljebb kikapcsolja az ember a klimat.
es igy enekd felmegy a geped rendesen a 2,5 os motorral?
2013. febr. 26. 15:21
16/16 anonim válasza:
2.5-öst akartam írni. Ki se kell nyomni, mert benyomod az ec-t ami a levegőt keringeti kintről és megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!