Meglehet szerezni így is a jogsit?
Általános iskolából sem vágják ki a gyereket, ha nem tud még írni-olvasni hiszen azért megy oda, hogy megtanulja:D
Kismillióan úgy mennek autósiskolába, hogy előtte alig láttak még autót belülről.
Elméletileg úgy is mész oda hogy nem vezettél, mert nem vezethetnél, de a gyakorlat másképp mutatja.
Én ebben nem tudok nyilatkozni, de mindent meg lehet valósítani, csak akarni kell megfelelően, de annyi előnyöd lesz, hogy nem kell a rosszról átszokni a jóra, tehát nem rossz helyen fogod majd a kormányt egykézzel, hanem jó helyen kétkézzel, és nem azt tanítják meg neked 5 órán keresztül hogy nem úgy tekerjük a kormányt hogy egy kézzel, mint a kamionosok, hanem két kézzel. Nekem kb. annyiból állt a jogsi hogy az itthoni vezetési stílusomról átszoktatott az oktató a hivatalosra, értelme nem volt, mert kb. 500 métert ha mentem úgy azóta hogy két kézzel fogom a kormányt, de a vizsgán nem ezt követelik.
Ott a pont az elöttem szólóhoz!
Én 17f vagyok nyáron kezdem a jogsit és még soha nem ültem volán mögött,
Ha az ember nulla tapasztalattal ül kormány mögé, hamarabb tanulja meg, amit megkell tanulni, mint aki már sunyiba vezet
Osztálytársamnak megvan a jogosítványa, de mondta amikor elsönek tolatott, (rutinosan, ö szokott beállni a szülei autójával a kertbe)tenyerével tekerte a kormányt, megkérdezte töle az oktató : Te mit csinálsz??
Röviden ennyi, sok szerencsét!
Abszolút nem tudtam vezetni, amikor elkezdtem órákat venni, nekünk is alig pár éve volt autónk, amikor elkezdetem tanulni, tehát nem gyakorolhattam (és utána sem gyakoroltam családi autón), ja és is f*stam, mint az állat. Azután meglett a jogsi, és amikor először beültem az autóba eldönthettem vagy fosok és megölök valakit és magamat is, vagy összeszedem magamat és vezetek. Azóta sok -sok 10ezer km-t levezettem balesetmentesen. Sok szerencsét!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!