Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt valakinek honda mt (...

Van itt valakinek honda mt ( nem MTX ) típusú motorja?

Figyelt kérdés
nagyon tetszenek ezek a típusok akár 50-es akár 80-as de kíváncsi lennék hogy egy 186cm magas embernek ( én ) nem e kicsi ez a motor. Képeket videókat néztem róla de nekem kép alapján kicsinek tűnik
2013. febr. 18. 14:27
 1/3 anonim válasza:
Nekem 50ccm-es van, 172 centi vagyok, és jól festek rajta. Szerintem neked lehet, kicsi lenne, de 50-es létére ez még nagy motornak mondható. Nagyobb, mint egy S51 Simson (és kényelmesebb is). Ami biztos, alkatrészt nem fogsz hozzá találni, vagy ha igen, akkor horror áron. Ha van tipped, honnan szerezhetek hengert hozzá és nem 40.000-ért, ne kímélj ;-)
2013. ápr. 24. 09:49
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem is simsonom van de mindegy csak már szeretnék váltani. Még jó hogy elég sok fajta enduró létezik. Egyébként nézz szét a jófogás apród képesmotor racing-bazár oldalakon alkatrészért
2013. ápr. 24. 17:16
 3/3 anonim válasza:
Amiket írtál, már mind megnéztem. Hengert pl. csak külföldről, vagy bontva lehet szerezni. Ha 50-es enduro kell, és hasonló, mint az MT, akkor ajánlom az MTX-et, vagy valami Yamaha mocit. De ha nem feltétlen kell enduro kivitel, és száguldozni szeretnél, akkor a Honda NS, NSR a jó választás, ezek akár 110-et is mennek. 50ccm létére nem is rossz sebesség.
2013. ápr. 29. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!