Gabriel fischer kérdése:
Mercedes w210 chek engine lámpa elkezdett világítani. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 17:11
2/9 A kérdező kommentje:
az a baj,h pillanatnyilag svajcban vagyok.Szerinted még haza lehet vele menni?Nem hallani a motoron semmit.Csendes,egyenletesen jár.
2013. febr. 17. 18:19
3/9 anonim válasza:
Svájcban nem tudsz beugrani valahova egy hibakód olvasásra?
4/9 A kérdező kommentje:
hát éppen betudnék,de lehet csak valami zarlat mert sajnos hajlamos rá,ha esős idö van.Aztan a hibakód olvasás itt gondolom nem 1ft.:-(
2013. febr. 18. 00:11
5/9 anonim válasza:
haza jönni lehet hogy haza tudsz, de arra mindenképpen számolj,hogy a fogyasztásod megnö/lehet lambda szonda,stb/mert a compjuter átvált un. vészüzemmódra és ez többlet fogyasztással jár.a távolság sem kevés utközben bármi elöjöhet/nem véletlenül világit a lámpád/itthon mindenképpen meg kellene csináltatnod, én a helyedben kint megjavittatnám és ugy indulnék haza.
6/9 4165 válasza:
Az oka lehet bármi vagy akármi. Nagyon sok lehet.Évjárat, benzin, dízel.... Nem olcsó kint a dolog, de lehet, hogy mire hazaérsz, drágább lesz a dolog. Ne vedd magadra, de "majomra volt pénz, legyen banánra is". Ha víz meg olaj van, nagy baj nem lehet. /Ha nem turbós./
7/9 A kérdező kommentje:
nem turaór 96-os tehat nem dagy draga auto:-)
3.2 benzines.Nem sporolni akarok csak itt a szerelők 23.000ft ert dolgoznak orankent otthon meg 8-10-ért es azert nem mindegy.Legalabbis nekem nem.De mostmar megszunt a hibajelzés nemtom mi lehetett a baj.Köszi mindenkinek aki hozzászólt.
2013. febr. 19. 00:55
8/9 4165 válasza:
Akkor nincs gáz. A MB filozófiáról jegyezd meg, hogy mindegy, hány éves, valamikor drága volt. Ehhez mérik néhány alkatrész árát és az óradíjak mértékét. De ezért jár pl. az, hogy a '96-os 210-esed kényelmesebb, mint mondjuk egy új Insignia vagy egy Passat.
9/9 anonim válasza:
5/8-as vagyok . esetleg még megprobálhatsz egy kompjuter resetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!