Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi jutna eszetekbe először,...

Mi jutna eszetekbe először, ha egy ilyen autó jönne veletek szemben az úton?

Figyelt kérdés

Mi fogalmazódna meg bennetek, ha ezt meglátnátok valahol az úton?(Bunkók kíméljenek, az idióta szar olasz megjegyzésekkel)

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2013. febr. 15. 13:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Naponta 5-10 jön velem szembe amíg csak melózni megyek...

szép is lenne, ha minden autóra eszembe jutna valami.. max az olyanokra figyelek fel mint az Ariel Atom...

2013. febr. 15. 13:52
 12/28 A kérdező kommentje:
10. Miért ne vehetne magának valaki 3 ajtós autót, ha csak egyedül használja?Meg ha nem akkor is?
2013. febr. 15. 14:00
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
én hamarabb megnéznék egy Trabantot ,vagy egy régi Ifát mint egy sima hétköznapi fekete alfát ez is csak 1 autó lenne a sok között legalább is nekem
2013. febr. 15. 14:02
 14/28 A kérdező kommentje:
9. Ez like, gyüjtögetek még vagy 22 millát, aztán megyek megveszem :)
2013. febr. 15. 14:14
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Észre sem venném, ha szembejön.
2013. febr. 15. 14:16
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Ha egy ilyet látok magammal szemben akkor vagy Én vagyok rossz helyen vagy az alfás van rossz sávba és ütközni fogunk! :)

Ezek nem nagy cucc.Ugyanolyan autó mint az opel vagy a suzuki,vagy skoda.Amikre Én felfigyelek az mondjuk egy porsche 911 vagy egy régi ford mustang.

Na jó a bmw-kre is odaszoktam figyelni mert a sofőrjük a kocsi mellé vette jogsit is és versenypályának nézik az utakat ahelyett hogy tényleg igazi versenyekre mennének ki de ahhoz már kevesek.(tisztelet a kivételnek)

2013. febr. 15. 15:21
 17/28 anonim ***** válasza:
25%
Semmi, leszarnám, teljesen átlagos autó, észre se venném. 20-30 millió alatt nem is nézek meg autót, csak a full luxusasakat, vagy prémiumokat. De most egy ilyen alfába nincs semmi. Meg aztán ennyiért van Mercedes CLK is, az ezerszer szebb, mint egy ilyen sima ferdehátú, amiből a legtöbb van az utakon.
2013. febr. 15. 17:34
 18/28 anonim ***** válasza:
Elvész a többi autó között.Átlagos.Csak azért gondolom így,mert soha nem emlékszem,hogy pont ilyen típusú autóval találkoztam volna...Pedig szerintem fut belőlük elég az utakon,s én is utazok elég sokat( kb.5OOOO-6OOOO km évenként).Ami engem pillanatnyilag megragad egy találkozáskor,ha szemből,ha tükörből látom,az a 159 Alfa.Olyan agresszív az eleje...
2013. febr. 15. 23:01
 19/28 anonim ***** válasza:
9-es vagyok! Érdemes kiprobálni,feledfetetlen ahogy a 600paci mozdul!
2013. febr. 16. 08:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Tetszenek az Alfák de ez pont nem...

Ezt vedd inkább meg. :-)

[link]

2013. febr. 19. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!