Naponta 5-10 jön velem szembe amíg csak melózni megyek...
szép is lenne, ha minden autóra eszembe jutna valami.. max az olyanokra figyelek fel mint az Ariel Atom...
2013. febr. 15. 13:52
12/28 A kérdező kommentje:
10. Miért ne vehetne magának valaki 3 ajtós autót, ha csak egyedül használja?Meg ha nem akkor is?
2013. febr. 15. 14:00
13/28 anonim válasza:
én hamarabb megnéznék egy Trabantot ,vagy egy régi Ifát mint egy sima hétköznapi fekete alfát ez is csak 1 autó lenne a sok között legalább is nekem
2013. febr. 15. 14:02
14/28 A kérdező kommentje:
9. Ez like, gyüjtögetek még vagy 22 millát, aztán megyek megveszem :)
2013. febr. 15. 14:14
15/28 anonim válasza:
Észre sem venném, ha szembejön.
2013. febr. 15. 14:16
16/28 anonim válasza:
Ha egy ilyet látok magammal szemben akkor vagy Én vagyok rossz helyen vagy az alfás van rossz sávba és ütközni fogunk! :)
Ezek nem nagy cucc.Ugyanolyan autó mint az opel vagy a suzuki,vagy skoda.Amikre Én felfigyelek az mondjuk egy porsche 911 vagy egy régi ford mustang.
Na jó a bmw-kre is odaszoktam figyelni mert a sofőrjük a kocsi mellé vette jogsit is és versenypályának nézik az utakat ahelyett hogy tényleg igazi versenyekre mennének ki de ahhoz már kevesek.(tisztelet a kivételnek)
2013. febr. 15. 15:21
17/28 anonim válasza:
Semmi, leszarnám, teljesen átlagos autó, észre se venném. 20-30 millió alatt nem is nézek meg autót, csak a full luxusasakat, vagy prémiumokat. De most egy ilyen alfába nincs semmi. Meg aztán ennyiért van Mercedes CLK is, az ezerszer szebb, mint egy ilyen sima ferdehátú, amiből a legtöbb van az utakon.
2013. febr. 15. 17:34
18/28 anonim válasza:
Elvész a többi autó között.Átlagos.Csak azért gondolom így,mert soha nem emlékszem,hogy pont ilyen típusú autóval találkoztam volna...Pedig szerintem fut belőlük elég az utakon,s én is utazok elég sokat( kb.5OOOO-6OOOO km évenként).Ami engem pillanatnyilag megragad egy találkozáskor,ha szemből,ha tükörből látom,az a 159 Alfa.Olyan agresszív az eleje...
2013. febr. 15. 23:01
19/28 anonim válasza:
9-es vagyok! Érdemes kiprobálni,feledfetetlen ahogy a 600paci mozdul!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!