E60-as BMW-t miylen színben vennétek: fekete, ezüst vagy sötétszürke?
Vagy fehér, vagy fekete...
A fehéren viszont a legkisebb pordarabka is meglátszik, tehát kényesebb..
Nem is tudtam, hogy a helyesirás ellenőrzéséért jött létre ez az oldal :)
Egyébként nekem nagy álmom egy ilyen BMW ezüst szinben, úgyhogy a válasz egyértelmű.
Kedves felháborodó!
Akinek köszönhető a következő díszes mondat: "Igen, mindenki hülye, aki a kérdésedre válaszol. Ha meg nem ez a kérdés, akkor miért ezt kérdezted? Ennyi idióta embert ezen a bolygón, atya Úr Isten!"
Kifejteném neked ki a hülye-idióta ezen a bolygón. Először is kérdésemben közérthetően mindenki tudtára adtam, hogy mely 3 szín az, amely szám/ukra/otokra ezek közül tetszene. Az első válaszolók sorra azt írták fehér, holott kérdésemben még csak hasonló betűkombináció (feréh, fheér, ferehe, ferheé... stb.) sem olvasható. Így válaszolva neked: Igen, mindenki hülye és buta, aki nem tud felfogni egy olyan kérdést, melyben 3 alternatíva között kellett választani melyik a legszebb. Engem nem érdekel, hogy a fehér tetszik neked, ha egyszer nem írtam le. Amíg ezt nem fogja fel valaki, addig vissza iskolapadba és vegye elő az olvasókönyvet. Végezetül: Isten nevét hiába ne vedd!
Olvasni meg én tudok..:
1. válasz: fehér. Valóban nem írtad.
2. válasz: fehér, vagy fekete. Van fekete? Van!
3. válasz: metál fekete. Az milyen színű? Nem fekete?
Szóval inkább lődd le magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!