Szégyen ha az ember megbukik a legelső forgalmi vizsgán 15 perc alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon izgultam kezem lábam remegett és csúnyán benéztem egy jelzőlámpát. Az oktató fékezett és közölték a rossz hírt.Őszintén szólva most már nem bízok abban hogy sikerül legközelebb mert nagyon izgulós típus vagyok. A legrendesebb elnököt fogtam ki a legjobb útvonalat húztam és végem lett. Most el vagyok keseredve rendesen2013. febr. 13. 18:45
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én meg tegnap előtt vizsgáztam, és az 52. percben buktam meg azért, mert amikor kimentem a külső sávba, elfelejtettem az irányjelzőt! Már vissza felé haladtuk ahonnan elindultunk. Na szerintem ez a szégyen! :( De mégegyszer megfogom próbálni. Hétfőn kapok új időpontot .
12/13 anonim válasza:
Én 3 km alatt buktam meg, kb 10 perc alatt az első feladatnál, majd másodjára sikerült a forgalmi vizsga, 4 órát vettem.
Egyáltalán nem gáz, az emberek 99%-a megbukna a forgalmi vizsgán, akik vezetnek
13/13 anonim válasza:
1 percen belül buktam meg, még meg is jegyezte a vizsgaztato, hogy már vagy 30 éve vizsgáztat de ez rekord gyors megbukás volt. Nem mondom hogy nem ereztem cikinek, de túl lehet élni. 1 hét múlva a kovetkezo forgalmin már átmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!