Seat Ibizáról vélemények?
Mik a tapasztalataitok a Seatról, és az Ibizáról?
Mennyi a fogyasztása, a kis motor és a kevesebb lóerő ellennére jól gyorsul e? Az ujjabb szériára gondoltam, de a régiről is irjatok véleményt, ha van!
Előre is köszi
miért itt kérdezősködsz,
amikor a Totalcar Népitélet rovatban már tucatnyi véleményt olvashatsz a Seatokról
A népitélettel az a baj, hogy sokan 1000km-er után is írnak, és vagy ódákat zengnek, vagy épp fikázzák,mert az előző kocsi valami frankó verda volt, ez pedig ahhoz képest nem.
Nekem 2005-ös Cordobám van, 1.4 75Le motorral. Az ibiza ugyan az, csak a kasztni más.
45.000mentem vele, 2. tulajként, túl vagyok a 100.000-en, amit sokan a seat végének titulálnak. Vásárláskor belefutottam egy tekert órás Cordobába.220.000-el adták le, (86.000 volt az órában)Beszéltem az előző tulajjal.220.000 ig semmi a kopó cuccokon kívül.
Nos nekem is így van. Csak egy fék+olaj+szűrők.
Fogyasztás: városban attól függ, de olyan 8 körül, ha tolom neki 9.
Országúton meglepően jól fogyaszt (90-100km/h) 6, de volt hogy 6 alatt bőven 3 személlyel, csomagokkal.A motor nem erős, előzéskor odafigyelni, visszakapcsolni.Nyugis vezetésre alkalmas.Nekem kényelmes, bár hátul nincs túl nagy hely, ott nem ülnék több órán keresztül.Ha még érdekel valami, kérdezz nyugodtan
Üdv nekem van egy 2006-os sportrider 1.4 85LE+ chip.
1.Nagyon megbízható semmi probléma vele csak oljacsere volt.
2.Szerintem jól néz ki stílusos autó.
3.Teljesítmény hát 1.4-hez képest ha pörgetve van akkor azért megy kb 3000-3500tól kezd el menni és kb 6000 tilt.
Fogyasztás: 6-7liter közt ez vezetési stílus és kerék méret függvénye 7liter alatt el lehet vele járni.
Seatról összességében csak pozitívumot tudok mondani 12éve Seatom van volt már pár jelenleg 2 is és nagyon jó autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!