Mit gondoltok ezekről a motorokról? Kezdő motorosnak jó? Ez lenne a legelső motorom.14,5/F (lent a link)
%0-es endúró?Még 125-ben is gáz az endúró,ha élményt akarsz.
Max annyival élmény telibb hogy nem automata váltós és más a súlyelosztása és kész.
Eszeteknél vagytok?14 évesnek azt javasolni hogy 125ös gépekkel menjen?Elösször is azok már nagyobb gépek,nem tudsz olyat mutatni nekem amiről a rendőr is elhiszi hogy 50-es.Alapvetően nagyobb kipuf,blokk,kilóméteróra stb.Na meg ha elkapják akkor nem csak egyszerű szabálysértés,mert mivel 125-ös mocikról beszélünk és amit pappír nélkül veszel az általában lopott is így igazán csak rátesz egy jópár lapáttal.
Kezdj el inkább egy jó simsonnal vagy ha robogót szeretnél ami aránylag jó nagy meg úgyahogy megy 50gyáriként is az a gilera runner.
Lehet venni yamaha dt,meg aprilia sr stb de ezek nem igazán megbízhatóak,meg ha már tunningolva vannak akkor szó szerint számolva vannak a napjai mert elkezd ketyegni az üzemóra.Én nem tagadom gyerekként volt babettám,rigám,verhovinám,majd volt robogóm is.Most már nagy motorral motorozok,talán csak egyet bántam meg illetve nem is de igenis az hogy robogót vettem és tunningoltam.Nagyon sokat beletettem egy nyáron,de általában útszéli szerelő voltam vele,meg a tunning miatt is hamar koptak az alkatrészek és voltak még gondok bőven.A lényeg Én így utólag szívem szerint egy kicsi choppert vettem volna de sajnos azok is nagyon gázok de viszont lábváltósak,vagy egy jó simsont.Még anno a yamaha rd-vel is szemezgettem de azokból nem voltak jó állapotúak,vagy egy kis suzuki gs 50-es is nagyon baba lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!