Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a feltétele annak, hogy...

Mi a feltétele annak, hogy egy autóval húzhassak egy tlailert, amin egy másik autó van?

Figyelt kérdés

Mekkora autó kel hozá és milyen jogsi?

Meg az nem baj, hogy a szállított járműnek nincsenek papírjai, csak egy adásvételi, amivel tudom igazolni, hogy nem loptam?

2013. febr. 10. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, csak biztos ami biztos alapon kiegészítette (másoltam),mert ha kicsit elkavarja az ember, akkor már bajban lehet
2013. febr. 11. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:

1;6-os vok Az érdekes lenne ,hogy B kategóriával vontass 1 trénert és rajta 1 autót!!!! Olvassátok már el normálisan a meghatározást! Erre úgy buknak a rendőrök ,hogy el sem hiszed.Mert sokan igy értelmezik a szöveget mint ti !!Szoktak nehéz pótra vizsgázni szgk + tréner !!! [link]

[link]

2013. febr. 11. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Miben más egy autót vontatni tréleren, mint egy hajót vagy 800 kiló trágyát?

Többször leigazoltattak már minket hajóval, sosem volt gond.

2013. febr. 11. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Amit bemásoltam, az a jelenlegi szabály hivatalosan is kiadott része.Direkt másoltam!

nehéz pótot 3500Kg-ig, könnyű pótot 4250-ig, emennyiben a többi feltétel is teljesül.

Sokan ezt nem tudják.

2013. febr. 11. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!